Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2023 15:53
Čas čtení 0:34
Martin Adam Pavlík

Loki cestuje časem ve strhujícím teaseru na druhou sérii. Kdy dorazí na obrazovky?

Loki cestuje časem ve strhujícím teaseru na druhou sérii. Kdy dorazí na obrazovky?
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY LOKI MARVEL MARVEL SERIÁLY
Uložit Uložené

Druhá série nabídne také šest epizod.

Už 6. října budou mít fanoušci a fanynky Marvelu svátek, na Disney+ totiž dorazí druhá série oblíbeného seriálu Loki. Studio zveřejnilo strhující první upoutávku, ve které je vidět, jak se Loki (Tom Hiddleston) ztrácí cestováním v čase. Informuje o tom Collider.

Čas bude právě jeho největším nepřítelem, protože se rychle může stát, že se hlavní hrdina dostane na místo, ze kterého už nebude návratu. Stihne varovat všechny v multivesmíru před blížící se hrozbou?

První série před dvěma lety sklidila úspěch nejen u veřejnosti, ale také u kritiků. Poprvé jsme mohli britského herce v roli Lokiho vidět v komiksovce Thor z roku 2011, později se objevil ve filmové spin-off sérii Avengers.

Do druhé série Lokiho se vrátí Owen Wilson i Sophia Di Martino, herecký ansámbl doplní Ke Huy Quan, který letos získal prvního Oscara v kariéře za sci-fi drama Everything Everywhere All at Once.


Domů
Sdílet
Diskuse