Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Coca-Cola.
9. října 2023 10:30
Čas čtení 1:00
Sponzorovaný obsah

Chceš brázdit ulice města v novém MINI Cooperu? Zapoj se do soutěže Coca-Cola, vyhrát můžeš i další hodnotné ceny

Chceš brázdit ulice města v novém MINI Cooperu? Zapoj se do soutěže Coca-Cola, vyhrát můžeš i další hodnotné ceny
Zdroj: Unsplash / Himalay Karan
ZAJÍMAVOSTI COCA-COLA SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Méně cukru, více šancí na výhru. Zapoj se do nové soutěže Coca-Cola.

Až si příště koupíš Coca-Cola Zero, nezapomeň si zkontrolovat soutěžní kód pod víčkem. Coca-Cola si totiž přichystala další soutěž, díky které se můžeš už brzy projíždět ulicemi v novém MINI Cooperu. Ve hře jsou i další hodnotné ceny jako tablet Samsung, bluetooth reproduktor nebo digitální zápisník. V neposlední řadě se soutěží o cool Coca-Cola merch, který oživí každý tvůj outfit.

Vyhraj stylový MINI Cooper

Osvěžení bez cukru a kalorií, a navíc s tou nejlepší chutí – to je Coca-Cola Zero. Teď ji navíc seženeš i ve variantě Zero Lime, tedy s ovocnou limetkovou příchutí. Ať už si dáš tu, nebo tu, můžeš se hravě stát šťastným vlastníkem zbrusu nového elektrického MINI Cooperu. Stačí se zapojit do jedné z dalších ikonických soutěží, které Coca-Cola pro své zákazníky pravidelně připravuje. Ceny jsou vždy hodnotné, s elektrickým miláčkem na čtyřech kolech se však Coca-Cola překonala. Britských MINI Cooperů na českých silnicích mnoho není, tak si neváhej vysoutěžit ten svůj.

Jak se zapojit do soutěže?

V první řadě z obalu nápoje Coca-Cola Zero nebo Coca-Cola Zero Lime naskenuj QR kód, který tě přenese do kouzelného světa Coca-Cola aplikace. Pod každým víčkem láhve nebo uzávěrem plechovky najdeš soutěžní kód. Ten pak zadáš do aplikace a můžeš se tak zapojit do losování.

stáhni si aplikaci coca-cola

Coca-Cola přináší spoustu dalších cen, mezi kterými najdeš například tablet Samsung, digitální zápisník, peněženku s AirTagem nebo pixel ledvinku s LED displejem. Nechybí ani Coca-Cola stylový merch, cestovní taška, batoh, ledvinka, ale i třeba Bluetooth reproduktor. Tak neváhej, soutěž běží až do 1. listopadu 2023.

Coca-Cola
Zdroj: Coca-Cola
Domů
Sdílet
Diskuse