Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
29. září 2023 v 18:08
Čas čtení 0:27
Radim Šlechta

Na Slovensku řídil pes. Překročil povolenou rychlost

Na Slovensku řídil pes. Překročil povolenou rychlost
Zdroj: Refresher/Paulína Ščepková
NEWS SLOVENSKO ZPRÁVY ZE SVĚTA ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Případem neobvyklého řidiče se zaobírala policie. Vozidlo totiž řídil pes. Pokutu ale musel zaplatit jeho páníček.

Policisté ve slovenské obci Šterusy u Piešťan nemohli uvěřit svým očím. Řidič, který překročil rychlost o 11 kilometrů za hodinu, byl pes. Jeho 31letý páníček ale musí převzít zodpovědnost a zaplatit pokutu. Slovenská policie o tom informovala na Facebooku.

Doporučeno
Trpíš arachnofobií? Neklikej! Vědecký tým v Austrálii objevil fosilii „gigantického“ pavouka Trpíš arachnofobií? Neklikej! Vědecký tým v Austrálii objevil fosilii „gigantického“ pavouka 29. září 2023 v 14:15

Lidský řidič tvrdil, že mu jeho mazlíček skočil na kolena. Záznam ale pohyb v autě nezaznamenal a policisté člověku na místě udělili blokovou pokutu za porušení dopravních předpisů.

Na Facebooku upozorňují, aby lidé při jízdě dbali na bezpečí zvířete i zbytku posádky auta. „I malé zvíře může během jízdy ohrozit váš život a zdraví,“ píše policie na sociální síti s tím, že by řidiči a řidičky měli používat nástroje, které zajistí hladký průběh jízdy s domácím mazlíčkem.

Domů
Sdílet
Diskuse