Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2023 17:55
Čas čtení 2:11
Adriana Královičová

DIY vychytávky do bytu, které nezruinují tvou peněženku: Takto si vytvoříš stylový interiér za málo peněz

ZAJÍMAVOSTI BYDLENÍ DESIGN INTERIÉRU
Uložit Uložené

Pokud patříš mezi kreativní duše, máme pro tebe DIY vychytávky, které ti udělají radost. Tvému příbytku dodají „styl“, a co je nejdůležitější, potěší zejména tvou peněženku.

Tušil*a jsi, že si stolek můžeš vytvořit i z obyčejné misky či květináče? Ukážeme ti „hacky“, díky kterým si doma dokážeš vytvořit stylové doplňky či nábytek. A co je nejdůležitější, nebudeš potřebovat moc peněz. Inspiruj se v článku.

Stolek z IKEA misky

„Hack“ s obyčejnou dřevěnou miskou z obchodního domu IKEA ovládl internet. Jde o běžný doplněk do kuchyně, ve kterém můžeš míchat saláty či těsto, ale dá se z něj vytvořit i designový stolek. Na TikToku najdeš „milion“ videí, která ti s celým procesem pomohou. Výsledek opravdu stojí za to a samotná miska tě vyjde na pouhých 600 korun. Budeš jich samozřejmě potřebovat víc. Následně ti bude stačit už jen deska, kterou namaluješ a přilepíš na misky. Ve videu je použita kulatá deska, ale tvar necháme na tobě. Asymetrický tvar by také nevypadal špatně, že?

@alichuree J'essaye de reproduire ces tables basses qu'on voit partout sur pinterest pour -100€ 💸 Pari réussi ou pas ? #diy #diyproject #diyhome #homedecoration #diycoffeetable ♬ LoFi(860862) - skollbeats

„Upgraduj“ nudný květináč

Kdo by to byl řekl, že z obyčejných květináčů dokážeš doma vyrobit několik kousků, které ozvláštní tvůj interiér. Jedná se o velmi levnou záležitost, jeden stojí 279 korun. Na celý proces budeš potřebovat lepidlo a jakoukoli barvu. Z nenápadného kousku můžeš doma vytvořit něco, čeho si tvá návštěva okamžitě všimne. V e-shopu s nábytkem koupíš takový „hotový“ květináč za asi 3 300 korun.

diy, nábytok, interiérový dizajn
Zdroj: www.luxoliving.dk

Držák na knihy nebo časopisy

Časopisy, ale i knihy představují v bytě doplněk, který jistě okrášlí celý prostor. Pokud chceš, aby v interiéru představovaly designový kousek, zkus si vyrobit „držák“, na němž dokonale vyniknou. Budeš potřebovat dvě desky, za které zaplatíš jen 269 korun. V e-shopu s nábytkem bys takový stojan koupil*a za zhruba 2 000 korun. Ty si ho ale můžeš vyrobit za pár stovek doma.

nábytok, DIY, interiérový dizajnnábytok, DIY, interiérový dizajnnábytok, DIY, interiérový dizajnnábytok, DIY, interiérový dizajn
Zobrazit galerii
(5)
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse