Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek vznikl v rámci mediální spolupráce se společností Aerofilms.
12. října 2023 9:00
Čas čtení 1:25
Sponzorovaný obsah

Koncertní film Taylor Swift míří i do českých kin

Koncertní film Taylor Swift míří i do českých kin
Zdroj: TS-ERAS-TOUR
HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Největší hudební hvězda současnosti vtrhne na velká plátna kin! Ponoř se do jedinečného koncertního snímku a užij si dechberoucí pohled na turné, které se zapíše do dějin. Přijď ve stylu Eras Tour a nezapomeň si doma své náramky přátelství.

Jedna z nejžhavějších hudebních událostí všech dob, The Eras Tour Taylor Swift, se dočkala i filmového zpracování. Pokud i ty patříš mezi fanoušky této popové ikony, můžeš se radovat, koncertní film totiž do českých kin distribuuje společnost Aerofilms. TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR bude k vidění i ve formátu IMAX a Dolby ATMOS, a to v síti Cinema City, Cinestar, Premiere Cinemas a Golden Apple od 13. října do 5. listopadu 2023.

Taylor Swift patří mezi nejúspěšnější hudebníky a hudebnice vůbec, v několika žebříčcích dokonce porazila i Beatles, na univerzitách se otevírají kurzy specializované na její tvorbu a města po ní pojmenovávají ulice. Nyní zpěvačka po pěti letech jede turné, které láme jeden rekord za druhým. Boj o vstupenky je neúprosný a ceny se často šplhají do závratných výšin. V Seattlu dokonce během koncertu zaznamenali seismickou aktivitu.

Taylor Swift.
Taylor Swift. Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagačný materiál

V rámci evropské části turné je v plánu Vídeň a Varšava, Česká republika ale v zastávkách chybí. Čeští swifties mají ale možnost vidět téměř tříhodinový koncertní záznam z The Eras Tour v kinech. Těšit se můžeš na průřez všemi deseti alby zpěvačky ve více než čtyřiceti písních. Kromě oblíbených hitů bude koncert i velká vizuální podívaná, zpěvačka během něj vystřídá několik kostýmů a scén.

Pozdvižení, které The Eras Tour způsobilo, dokazuje obrovský fenomén Taylor Swift. Ta je držitelkou několika stovek hudebních ocenění, pokořila více než stovku Guinnessových rekordů a je tak jednou z nejvýznamnějších umělkyň své generace. Její nejúspěšnější alba, včetně Fearless, Speak Now, Red, 1989 a Reputation, se stala hudebními hymnami.

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR bude do českých kin distribuovat společnost Aerofilms od 13. října do 5. listopadu 2023. Kromě 2D formátu bude k dispozici i ve formátu IMAX a Dolby Atmos. Vstupenky jsou již v prodeji.

Projekční dny snímku TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

  • 1. týden: 13., 14., 15. října 2023
  • 2. týden: 19., 20., 21., 22. října 2023
  • 3. týden: 26., 27., 28., 29. října 2023
  • 4. týden: 2., 3., 4., 5. listopadu 2023

Podívej se na seznam kin zde.


Název: TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR

USA • 2023 • 168 min • originální verze • premiéra: 13. 10. 2023

Režie: Sam Wrench

Účinkuje: Taylor Swift

Domů
Sdílet
Diskuse