Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. listopadu 2023 15:28
Čas čtení 0:41
Ondřej Mrázek

Čekáš na další řadu Drive to Survive? Nový dokument z prostředí formule 1 tě vezme do zákulisí nejšílenější sezóny

Čekáš na další řadu Drive to Survive? Nový dokument z prostředí formule 1 tě vezme do zákulisí nejšílenější sezóny
Zdroj: HULU/Disney+
FILMY A SERIÁLY FORMULE 1 PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

Jak nováčkovský tým šokoval sportovní veřejnost a zapsal se do historie formule 1. Nový dokument s Keanuem Reevesem se chlubí prvním trailerem.

„Nejlepší způsob, jak se stát velmi nepopulárními, je začít vyhrávat,“ zazní z úst šéfa týmu Red Bull Christiana Hornera zhruba v polovině první ukázky na dokumentární minisérii Brawn: The Impossible Formula 1 Story. Důvod je zřejmý: v tomhle novém formulovém dokumentu se totiž diváci vydají do zákulisí vzestupu a pádu týmu Brawn GP, kterému se v jeho debutové sezóně v roce 2009 povedlo něco nevídaného – vyhrát titul mistrů světa.

Nový dokument pak pochází z rukou tvůrců Ferrari: Cesta k nesmrtelnosti a diváci se jej dočkají na českém Disney+, což lze brát i jako reakci na úspěch konkurenčního Netflixu s jeho závodní sérií Drive to Survive neboli F1: Touha po vítězství.

Doporučeno
Tenhle závod není pro ženy? Tady jsou osudy pěti závodnic, které pronikly do prestižní Formule 1 Tenhle závod není pro ženy? Tady jsou osudy pěti závodnic, které pronikly do prestižní Formule 1 17. března 2023 8:46

No a kdyby náhodou někoho nelákal sotva uvěřitelný příběh týmu, který závodil doslova jen v jediné sezóně, tvůrci zapojili do dokumentu také miláčka internetu Keanua Reevese, který tak diváky touto čtyřdílnou minisérií provede. Kromě něj ovšem uvidíš i řadu dalších slavných tváří F1, pokud jsi tedy fanoušek, není co řešit.

Premiéra je naplánovaná na 15. listopadu, tedy těsně před letošní Velkou cenou Las Vegas.

Domů
Sdílet
Diskuse