Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti AENO.
21. listopadu 2023 11:00
Čas čtení 1:53
Sponzorovaný obsah

Čisticí technologie: Jak AENO nově formuje náš přístup k úklidu

Čisticí technologie: Jak AENO nově formuje náš přístup k úklidu
Zdroj: AENO
TECH DOMÁCNOST TIPY DO DOMÁCNOSTI
Uložit Uložené

Co nám brání v udržování čistoty v našich domovech? Odpověď je jednoduchá: buď lenost, nebo nedostatek času. Společnost AENO věří, že moderní technologie mohou způsobit revoluci v našem přístupu k úklidu.

Značka AENO nabízí chytré pomocníky navržené tak, aby byl úklid rychlý, pohodlný, a dokonce i příjemný. Americký institut pro úklid provedl studii, podle níž lidé stráví úklidem svých domovů v průměru asi šest hodin týdně. Tato čísla se samozřejmě liší podle země a města a jsou do značné míry závislá na individuálních zvyklostech. Přesto je tato statistika významná. Vyplývá z ní, že každý rok stráví člověk několik stovek hodin snahou udržet si čistý obytný prostor.

Zametáme, vysáváme, větráme, utíráme prach a vytíráme podlahy. Co se stane, když tyto úkony zanedbáme? Hromadění prachu v domácnosti a ve vzduchu může mít nepříznivý vliv na zdraví a vést k onemocněním srdce, plic, očí a kůže. Přibližně 50 % prachu, který se dostane do těla, se usazuje v plicích. I když většina z něj není škodlivá, přítomnost nadměrného množství prachu nebo škodlivých mikroskopických částic může mít vážné následky. Tyto částice mohou být neviditelné, ale tříčlenná rodina může vyprodukovat přibližně jeden kilogram prachu za měsíc. V případě přítomnosti domácích zvířat se množství prachu a chlupů usazujících se na povrchu výrazně zvyšuje. Proto naše domovy tak rychle ztrácejí dojem čistoty, pokud zanedbáváme pravidelný úklid.

AENO, úklid, domácnsot
Zdroj: AENO

AENO parní mop SM2

Parní mop AENO SM2 poskytuje komfortní úklid bez použití chemikálií. Využívá vysokoteplotní páru a účinně odstraňuje zárodky, bakterie a odolné skvrny z celé řady povrchů. Díky rychlému zahřátí je parní mop SM2 během 15 sekund připraven k použití. Teplota páry až 130 °C zničí bakterie, houby a plísně během několika sekund. Uživatelé mohou upravit nastavení páry podle čištěného povrchu a zvolit si buď slabší, nebo silnou intenzitu páry.

Doporučeno
4 otázky, které by sis měl*a položit při výběru sprchového koutu 4 otázky, které by sis měl*a položit při výběru sprchového koutu 2. ledna 2024 15:00

Mop je vybaven několika tryskami pro různé účely, ať už jde o čištění obuvi, dezinfekci čalouněného nábytku a hraček, čištění stěn, obkladů, nebo dezinfekci koupelnových a kuchyňských povrchů. Je také vybaven omyvatelnými podložkami z mikrovlákna, které jsou speciálně navrženy pro čištění podlah. Tyto podložky účinně zachycují i odstraňují nečistoty a zajišťují důkladný a hygienický úklid.

Parní mop AENO SM2 je navržen pro efektivní úklid a pohodlí uživatele. Jeho velká nádržka na vodu umožňuje delší úklid bez nutnosti častého doplňování. Lehká konstrukce a otočné řízení usnadňují pohyb kolem nábytku a stísněných prostor. Díky antigravitační technologii můžete čistit povrchy z jakéhokoli úhlu bez ztráty parního výkonu.

AENO, úklid, domácnost
Zdroj: AENO

AENO tyčový vysavač SC1

Vysavač SC1 v sobě skrývá kompaktní a výkonné úklidové zařízení. Jeho sací výkon bez námahy odstraňuje prach a nečistoty z mnoha povrchů. Je dodáván s řadou všestranných nástrojů, od štěrbinových nástavců po prachové kartáče, které zajišťují komplexní úklid.

S otočným kloubem je pohyb kolem nábytku a zvládání ostrých rohů hračkou. Omyvatelný filtr MIF zlepšuje kvalitu vzduchu v místnosti tím, že zachycuje alergeny a pevné částice. Integrované LED světlo v podlahovém kartáči odhalí prach a nečistoty i na skrytých místech. Díky spolehlivému motoru a bezkonkurenční síle sání je úklid vysavače SC1 snadný. Díky vysavači AENO SC1 se rozlučte s prachem a získejte dokonale čistý obytný prostor.

AENO, úklid, domácnost
Zdroj: AENO
Domů
Sdílet
Diskuse