Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. ledna 2024 11:32
Čas čtení 1:14
Karolína Uličná

Rytmuse a Jasminu vykradli. Zloděj si odnesl majetek v hodnotě téměř dvou milionů korun

Rytmuse a Jasminu vykradli. Zloděj si odnesl majetek v hodnotě téměř dvou milionů korun
Zdroj: s povolením Rytmuse
NEWS
Uložit Uložené

Ke krádeži došlo za bílého dne v jejich domě v Malinově na okraji Bratislavy, když tam nikdo nebyl.

Ke krádeži u manželů Vrbovských došlo již 30. prosince. Z luxusního sídla v Malinově zmizely zejména šperky a hodinky za astronomické částky. Podle dostupných informací se zloděj do domu dostal pravděpodobně přeskočením plotu, poté si otevřel dveře na terasu a vběhl rovnou do ložnice, uvedl Plus Jeden Deň.

Rapperu Rytmusovi a moderátorce Jasmině Alagič zmizelo například několik zlatých řetízků, včetně jednoho s výrazným přívěskem velké hlavy Ježíše (cena 3 tisíce eur), značkový kufr (4 tisíce), zlatý řetízek s přívěskem kozoroha (10 tisíc), hodinky Rolex (30 tisíc), nebo dokonce zlatý zásnubní prsten (6 tisíc).

Doporučeno
Rappeři, rapperky a producenti, kteří byli v roce 2023 nejvíc fresh. Poznáš všechny? Rappeři, rapperky a producenti, kteří byli v roce 2023 nejvíc fresh. Poznáš všechny? 31. prosince 2023 15:00

Krádež pocítila zejména Jasmina. Na rozdíl od svého manžela Patrika si své cennosti nezamykala do domácího trezoru, takže částka ukradených šperků dosáhla 67 tisíc eur, tedy v přepočtu zhruba 1,6 milionu korun. Slavný rapper přišel o majetek v hodnotě okolo 400 tisíc korun.

„Okolnosti krádeže do jednoho z domů v obci Malinov vyšetřují policisté Okresního ředitelství Policejního sboru v Senci. Ze strany vyšetřovatele je v této souvislosti vedeno trestní stíhání ve věci trestného činu porušování domovní svobody v jednočinném souběhu s trestným činem krádeže,“ potvrdil mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě Michal Szeiff.

Reakce páru

Rytmus a jeho manželka nahráli na instagram video, ve kterém vysvětlují okolnosti a zároveň varují lidi, aby zamykali své domy a vždy, i za bílého dne, spustili alarm, pokud venčí svého psa.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Na videu vypadají manželé velmi klidně a celou situaci berou jako poučení. „Je to vykřičník pro nás i pro vás. Z tohoto domu děláme Prison Break,“ říká Jasmina, které prý jejich „domácí“ v minulosti řekli, že právě v Malinově skupina mužů přeskakuje ploty a krade.

„Všechno, co se dá koupit, je levné, a proto ti, lásko, koupím nový,“ řekl Rytmus své ženě na videu. Na závěr uvedli, že jejich vila nebyla jediným cílem zlodějů, ale více informací neposkytli, protože situace se vyšetřuje.

Domů
Sdílet
Diskuse