Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. ledna 2024 11:39
Čas čtení 0:55
Monika Růžičková

Kanye West má další problém. Stěžovala si na něj ochranka luxusního hotelu

Kanye West má další problém. Stěžovala si na něj ochranka luxusního hotelu
Zdroj: TASR/AP/Michael Wyke
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené

Seznam lidí, kteří Kanyeho Westa nemají zrovna v lásce, se rozšířil, tentokrát z řad zaměstnanců jeho oblíbeného hotelu.

Web Page Six už v úterý uvedl, že rapper se usadil v pětihvězdičkovém hotelu Four Seasons v resortu Surf Club v Miami. Protože se tu kontroverzní umělec zřejmě cítí dobře, přímo v hotelu si dokonce zřídil nahrávací studio. 

Doporučeno
Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený 3. ledna 2024 9:30

Hotel se však nachází mimo čtvrť South Beach, kde se pořádají večírky, a někteří zaměstnanci – zejména ochranka – mají podle svého vyjádření pro magazín dost toho, že problémová hvězda má tendenci brát si do hotelu hosty pozdě v noci, čímž ruší noční klid. 

Během jedné obzvlášť divoké noci, kdy rapper vystupoval (shodou okolností v černé masce připomínající Ku-klux-klan) na festivalu Art Basel, stála u luxusního hotelu fronta asi 15 terénních aut, která přijížděla a odjížděla až do pěti hodin ráno. Rapper se sice podle Page Six aktuálně zdržuje mimo město, ale až se vrátí, nemusí se mu dostat příliš vřelého uvítání.

Od Kanyeho se již v minulosti distancovaly značky jako Adidas či Gap a nedávno se mu také podařilo poštvat proti sobě židovskou komunitu, když v roce 2022 pronesl několik antisemitských výroků. Momentálně však chystá album Vultures, a tak se snaží urovnat, co se dá.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ye (@kanyewest)

Židovské komunitě se omluvil veřejně na svém instagramu a hebrejsky napsal: „Upřímně se omlouvám židovské komunitě za jakýkoli nezamýšlený výbuch způsobený mými slovy nebo činy. Nebylo mým úmyslem vám ublížit nebo vás nerespektovat a hluboce lituji jakékoli bolesti, kterou jsem mohl způsobit.“

Doporučeno
Kanye West s Biancou Censori dostali doživotní ban na plavby benátským taxíkem. Může za to holý zadek Kanye West s Biancou Censori dostali doživotní ban na plavby benátským taxíkem. Může za to holý zadek 4. září 2023 18:38
Domů
Sdílet
Diskuse