Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2023 18:38
Čas čtení 0:49
Adriana Královičová

Kanye West s Biancou Censori dostali doživotní ban na plavby benátským taxíkem. Může za to holý zadek

Kanye West s Biancou Censori dostali doživotní ban na plavby benátským taxíkem. Může za to holý zadek
Zdroj: TASR/AP/Tiktok @loltiki10
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené

Dvojice si užívala intimní momenty na palubě soukromé luxusní lodi. Ta už je přepravovat odmítá.

Kanye West s manželkou Biancou Censori předvádějí v ulicích opravdu odvážné outfity. Aktuálně internet obletěly fotografie Westova zadku na lodi v Benátkách.

Pár si během pobytu pronajal loď od luxusní lodní společnosti Venezia Turismo Motoscafi, která je však zpětně po incidentu na rappera pořádně naštvaná. Zdá se, že zamilovaní porušili předpisy společnosti. Daily Mail informuje, že dvojici už na své palubě nechce vidět, jakékoli plavby na svých lodích jim doživotně zakázala.

Důvodem není jen rapperův holý zadek, který otiskl do obložení lodi. Dvojice si měla během plavby užívat intimní chvíle, což na fotografiích zachytili paparazzi. Během toho, co fanoušci fotili Westův zadek, měla Bianca hlavu mezi jeho nohama.

Společnost vydala také prohlášení, ve kterém neakceptuje jejich nevhodné chování, a přiznala, že netušila, co se na lodi odehrává. Kapitán prý dával pozor na provoz a ničeho podezřelého si nevšiml. Společnost dodala, že pokud by je řidič viděl, rappera by ihned z paluby vyhodil a jeho kontroverzní vystupování by nahlásil.

Doporučeno
Kanye West vs. Taylor Swift: Kdo odstartoval známý „beef“, jak skončil a jakou roli v něm sehrála Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: Kdo odstartoval známý „beef“, jak skončil a jakou roli v něm sehrála Kim Kardashian? 5. května 2024 8:30

Služby společnosti Venezia Turismo Motoscafi využívá mnoho prominentních osobností, jako například Lady Gaga, Harry Styles, Florence Pugh, Jennifer Lopez a Ben Affleck.

Domů
Sdílet
Diskuse