Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. ledna 2024 12:27
Čas čtení 1:05
Monika Růžičková

Tahle slavná herečka se stane kontroverzní Abby pro druhou sérii seriálu The Last of Us

Tahle slavná herečka se stane kontroverzní Abby pro druhou sérii seriálu The Last of Us
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

O tom, koho HBO do role Abby obsadí, se spekulovalo dlouho. Po dlouhém čekání byla potvrzena účast herečky Kaitlyn Dever, která se v druhé sérii připojí k Pedru Pascalovi a Belle Ramsey.

Postava Abby je ve videohře jednou z nejkontroverznějších. Spíše antagonistka je zkušená vojačka se zkresleným pohledem na svět, jež se snaží pomstít ty, které milovala. Tato postava bude klíčová pro druhou řadu a pravděpodobně i pro třetí, kterou HBO chystá. 

„Jsme nadšení, že se Kaitlyn Dever připojila k druhé sérii v roli Abby! Nemůžeme se dočkat, až ji uvidíme na obrazovkách,“ napsalo na platformu X studio Naughty Dog, které za videohrou stojí. 

Kaitlyn není v této branži žádný nováček. Znát ji můžeš třeba z hororu Nikdo tě nezachrání nebo seriálu Neuvěřitelná. V minulosti byla nominována na Zlatý glóbus a Emmy. Dokonce ani studio Naughty Dog jí není cizí, v minulosti s ním spolupracovala na Uncharted 4, kde si zahrála postavu Cassie.

I díky tomu se mnozí domnívali, že si v seriálu zahraje Ellie. Ukázalo se, že doopravdy četla scénář pro první díl a na tuto roli byla horkou kandidátkou, nakonec se však autoři rozhodli pro Bellu Ramsey, která měla k seriálové Ellie blíže věkem.  

Doporučeno
Přehledně: Těchto filmů a seriálů se kvůli stávce v Hollywoodu jen tak nedočkáš Přehledně: Těchto filmů a seriálů se kvůli stávce v Hollywoodu jen tak nedočkáš 25. července 2023 12:30

„Náš proces hledání herců pro druhou sérii byl stejný jako u první: hledáme prvotřídní herce, kteří ztělesňují postavy z předlohy,“ uvedli tvůrci série Craig Mazin a Neil Druckmann ve společném tiskovém prohlášení.

Za herní postavou Abby stojí tváře modelky Jocelyn Mettler a sportovkyně Colleen Fotsch. Záporácká role ale vzbudila u fanoušků hodně emocí, Jocelyn a Colleen se setkaly s obtěžováním a výhrůžkami smrtí.

Druhá série oblíbeného seriálu zatím nemá oficiální datum vydání, s natáčením by se mělo začít letos na jaře a premiéra se očekává v roce 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse