Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2024 19:06
Čas čtení 0:47
Monika Růžičková

Omluva, nebo marketingový tah? Kanye West prý natočil dlouhé video, ve kterém se znovu omlouvá židovské komunitě

Omluva, nebo marketingový tah? Kanye West prý natočil dlouhé video, ve kterém se znovu omlouvá židovské komunitě
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené

Nedávno se kontroverzní rapper omluvil židovské komunitě na instagramu, kde přidal příspěvek v hebrejštině. Zřejmě má ale pocit, že to nestačilo, a rozhodl se pro další omluvu.

Zdroj pro TMZ informoval, že Kanye dal před pár týdny dohromady tým kameramanů, se kterým natočil omluvné video. Někdo z týmu uvedl, že omluva by měla být až 40 minut dlouhá. Při nahrávání videa mu prý často nebylo vůbec rozumět a mluvil nesouvisle.

Doporučeno
Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený 3. ledna 2024 9:30

Je mu to opravdu líto, nebo si jen připravuje pole pro své nadcházející album VULTURES, které má vyjít 9. února? Dle informací média má totiž video vyjít ještě před vydáním alba. Fanoušci a fanynky se nového alba nemůžou dočkat. Přichází totiž po několika odkladech.

Na které platformě album vyjde, ale zatím není jasné, protože rapper nemá momentálně žádnou distribuční smlouvu. Jeho poslední album DONDA 2 z roku 2022 vycházelo postupně a exkluzivně na přehrávači Stem Player.

V prosinci minulého roku se židovské komunitě omlouval na svém instagramu poté, co od roku 2022 pronášel antisemitské výroky. Do židovské komunity se opíral, kde se dalo, na sociálních sítích, a dokonce i při rozhovorech v televizi. 

Jeho příspěvek s omluvou ale velký úspěch nesklidil. Mnoho lidí se domnívá, že omluvu nepsal sám rapper ani nikdo z jeho týmu, ale že je vytvořená pomocí umělé inteligence. Lidem omluva nepřišla upřímná, a tak uvidíme, jestli to ve videu Kanye napraví.

Domů
Sdílet
Diskuse