Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. ledna 2024 16:46
Čas čtení 0:47
Monika Růžičková

VIDEO: Muž předstíral přepadení se zbraní, aby mohl požádat svou přítelkyni o ruku

VIDEO: Muž předstíral přepadení se zbraní, aby mohl požádat svou přítelkyni o ruku
Zdroj: Freepik/@pressphoto/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI KOLUMBIE
Uložit Uložené

Mnoho lidí se snaží vymyslet co nejoriginálnější žádost o ruku, aby na to druhá polovička nikdy nezapomněla. Muž z Kolumbie upustil uzdu fantazii a jeho žádost o ruku teď boří internet.

Video bylo natočeno v sobotu ve městě Cali. Je na něm vidět červené auto přijíždějící ke křižovatce. Najednou mu zablokuje cestu chodec a motocykl. K vozidlu poté přistoupí dva „útočníci“ a donutí pár vystoupit z auta. Následně se připojí ještě další dva muži na kole. 

Doporučeno
Nový iOS 18 bude revoluční: Siri má vylepšit umělá inteligence. Jaké nové funkce nás čekají? Nový iOS 18 bude revoluční: Siri má vylepšit umělá inteligence. Jaké nové funkce nás čekají? 31. ledna 2024 7:45

Celá situace začne gradovat, když jeden z mužů namíří falešnou zbraní na vyděšenou ženu. Mezitím dva ostatní aktéři donutí muže padnout na kolena, zatímco žena stojí před ním. V ten moment přestane skupina křičet a klečící muž vytáhne z kapsy prsten a požádá dívku o ruku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pulzo (@pulzo_col)

Dívka byla zpočátku v šoku a pobouřena nad žertem, který si její milý připravil a se všemi aktéry předem domluvil. Svého přítele plácne po rameni, pak se rozbrečí. Z videa vyplývá, že nabídku přijala, a skupina začne jásat a tleskat. 

Video někdo nahrál na instagram a setkalo se s velkou popularitou, ale i pobouřenými reakcemi. Některým to přijde jako skvělý a originální nápad, jiným to přijde příliš děsivé. Navíc to není první případ, kdy někoho tohle napadlo. V roce 2019 se muž rozhodl zinscenovat přepadení obchodu a u toho svou přítelkyni požádat o ruku, žena tenkrát dokonce prosila „lupiče“ o život. 

Anketa:
Co si o téhle žádosti o ruku myslíš?
Líbí se mi, je to originální.
Z toho bych měl*a smrt.
Líbí se mi, je to originální.
13 %
Z toho bych měl*a smrt.
88 %
Domů
Sdílet
Diskuse