Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. února 2024 18:15
Čas čtení 1:18
Monika Růžičková

FOTO: Takhle mohl vypadat zrušený spin-off seriálu Hra o trůny

FOTO: Takhle mohl vypadat zrušený spin-off seriálu Hra o trůny
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES HBO SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložit Uložené

Svět G. R. R. Martina se setkal s obrovským úspěchem a milují ho lidé po celém světě. V roce 2019 byl oznámen spin-off s názvem Bloodmoon. Jeho vzniku se ale fanoušci nikdy nedočkali.

Bohužel ještě ten samý rok se totiž stanice HBO rozhodla v realizaci seriálu nepokračovat a dát přednost Rodu draka. Nikdo vlastně pořádně neví proč, zejména poté, co už byl natočen drahý pilotní díl se slavnou herečkou Naomi Watts. Pravděpodobně však šéfové kabelovky nebyli spokojeni s testovací projekcí.

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce 1. února 2024 17:00

Seriál měl pojednávat o době, která sahá tisíce let před události Hry o trůny. V této éře rody jako Starkové a Lannisteři teprve vznikaly a velká zeď nebo Winterfell ještě nebyly postaveny. Nic víc jsme se však o seriálu nikdy nedozvěděli, natož abychom z něj něco viděli. Tedy až doteď.

Vlasová a make-upová návrhářka Flora Moody totiž čerstvě zveřejnila snímky, na nichž můžeme vidět kus vizuálního stylu Bloodmoon včetně jeho hlavní hvězdy.

„Je mi to líto. Cítím vaši bolest. Nebyla jsem velkým fanouškem a neviděla jsem Hru o trůny, dokud mě nenajali, a pak jsem za pár měsíců zhltla kompletně všechno a zamilovala se... Byla by to skvělá zábava, ale obávám se, že ze zákulisí nesmím nic prozradit,“ řekla Naomi Watts v roce 2020 v reakci na zrušení seriálu.

Pokud jsi fanouškem*fanynkou Hry o trůny, nemusíš smutnit. Druhá řada Rodu draka dorazí už v létě a brzy nás čeká další prequelová adaptace příběhů Dunka a Egga, která se bude jmenovat Rytíř Sedmi království: Potulný rytíř. Ta by se mohla začít natáčet v létě. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Flora Moody (@floramoody)

Zajímavá je i práce na sequelu Hry o trůny s pracovním názvem Snow, jenž by měl být prvním ze spin-offů Hry o trůny, které nejsou založeny na tvorbě G. R. R. Martina. Děj by se měl soustředit na události po skončení původního seriálu a návrat Jona Snowa na mrazivý sever. HBO však zatím tento seriál oficiálně nepotvrdilo. 

Domů
Sdílet
Diskuse