Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2024 9:30
Čas čtení 1:03
Barbora Adamkovičová

Nechal si amputovat nos a uši a chce si rozpůlit penis. Muž o sobě tvrdí, že je černý mimozemšťan

Nechal si amputovat nos a uši a chce si rozpůlit penis. Muž o sobě tvrdí, že je černý mimozemšťan
Zdroj: Pexels/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI FRANCIE
Uložit Uložené

Francouz si nechal amputovat nos a uši. Fanouškům a fanynkám oznámil, že jeho proměna ještě zdaleka neskončila.

Šestatřicetiletý Anthony Loffredo, známý spíše pod přezdívkou Černý mimozemšťan (Black Alien), si díky detailní dokumentaci své proměny získal na Instagramu již více než 1,4 milionu sledujících. Nejedná se však o drobné estetické úpravy, ale o radikální zásahy, které ho proměňují v podivnou bytost podobnou obrazu mimozemšťana. 

Doporučeno
Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit 26. února 2024 13:34

Jak uvádí LadBible, kontroverzní Francouz si již nechal potetovat celé tělo, včetně očních bulv, a také si nechal amputovat horní ret, nos, uši, dva prsty a chlubí se takzvaným splitem jazyka (modifikace jazyka, která se provádí proříznutím jazyka od špičky směrem dozadu, pozn. red.). V rozhovoru pro média Loffredo uvedl, že ve svém starém těle nebyl šťastný. Tady se můžeš podívat, jak Francouz vypadal před zákroky.

Říká, že jeho proměna ještě zdaleka neskončila. Je prý teprve v polovině. V blízké budoucnosti dokonce plánuje rozdělit svůj penis na dvě části. Říká, že se tohoto zákroku vůbec nebojí. Ne všechny fotografie na jeho Instagramu jsou však pravé, některé upravuje ve Photoshopu.

„Někdy se mi nedaří splnit si své sny, tak začnu používat úpravu fotek,“ napsal v komentáři k jednomu ze svých příspěvků na Instagramu, kde i nadále přináší zprávy o svém „mimozemském“ životě. Ačkoli mnozí tvrdí, že se zbláznil, je i hodně těch, kteří ho v jeho cestě podporují.

Doporučeno
České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí 23. února 2024 11:45

„Stále čekáme, až si necháš odstranit nohu, jak jsi slíbil,“ píší někteří sledující. Velká část lidí ale muže otevřeně kritizuje a nadává mu. „Nikdy nebudeš mimozemšťan, ať se snažíš sebevíc. Je to ztráta času a života. Bohužel si to uvědomíš, až když bude pozdě,“ uvedl jeden z kritiků.

Domů
Sdílet
Diskuse