Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2024 13:15
Čas čtení 0:37
Anna-Marie Hanzlíková

Na Netflix míří oblíbená hororová série. Nebude ale kompletní

Na Netflix míří oblíbená hororová série. Nebude ale kompletní
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY HORORY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU PROGRAM NETFLIX
Uložit Uložené

Deset filmů venku a jedenáctý ve výrobě. Saw je hororová série, která táhne už léta. Nově si ji budeš moct vychutnat na Netflixu.

Podle serveru nafilmu.cz se na nejzvrácenější hororovou sérii, jak ji trefně přezdívá, můžeš na Netflixu těšit už v půlce března. 

Doporučeno
Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? 1. března 2024 8:30

Saw je psychothriller, který vyčnívá promyšlenými krvavými nástrahami. Jako svůj debut ho natočil režisér James Wan ve spolupráci s hercem a scenáristou Leighem Whannellem. „Nízkorozpočtový snímek se stal senzací na festivalu Sundance v roce 2004. Kromě šokujících výjevů totiž nabídl i to nejlepší, čím se vyznačovaly podobné snímky z poslední doby, zejména thriller Sedm, horory typu Cela a Kostka, ale i nesčetné počítačové hry s dobrodružnou tematikou,“ píší o snímku na zmíněném filmovém portále.

Netflix však nepřinese úplně všechny filmy série. Pokud patříš mezi fanoušky a fanynky Saw, můžeš se těšit na první čtyři díly, tedy Saw: Hra o přežití (2004)Saw II (2005)Saw III (2006) a Saw IV (2007). Na platformě se objeví 14. března. A jestli nevíš, který díl si pustit, my v Refresheru jsme ti jednotlivé díly seřadili od nejhoršího po nejlepší.

Domů
Sdílet
Diskuse