Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2024 v 8:31
Čas čtení 1:03
Ella Petrová

Hvězda Harry Pottera odpověděla na otázku, jestli se vrátí v novém seriálu

Hvězda Harry Pottera odpověděla na otázku, jestli se vrátí v novém seriálu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER MAX MAX SERIÁLY
Uložit Uložené

„Nevím, jestli by fungovalo, kdybychom tam byli,“ prohlásil herec Daniel Radcliffe.

Studio Warner Bros. chce natočit seriálovou adaptaci knižní série Harry Potter. Na streamovací službě Max by se měla objevit v roce 2026, což znamená, že bychom se v nejbližší době měli začít pomalu dozvídat detaily o obsazení, tvůrcích a taky konkrétních plánech. Všechny pak samozřejmě zajímá, zda si tam zahrají i původní hvězdy filmové série Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint.

Doporučeno
Česká herečka porazila Jennifer Lopez. Její komedie ovládla Netflix Česká herečka porazila Jennifer Lopez. Její komedie ovládla Netflix 28. května 2024 v 13:48

Samotný Radcliffe má na to jasný názor. „Nemyslím si,“ prozradil herec deníku E! News. Doplnil, že produkce bude nejspíš chtít tyto dvě adaptace oddělit. „Mám pocit, že to chtějí separátní. A nevím, jestli by fungovalo, kdybychom v tom figurovali,“ vysvětlil představitel titulní role. „Rád se na to pak s ostatními podívám,“ doplnil.
 
Deník se toho ale nebál a zeptal se Radcliffa ještě na další dotaz ohledně toho, co by dělal, kdyby za ním tvůrci přišli s perfektním způsobem, jak ho do seriálu zapojit. „Budu v tomhle politik a nebudu se zabývat hypotézami.“ Herec se tak z otázky dobře vykroutil.


Tato možnost tu však opravdu je a mnoho fanoušků a fanynek by jistě rádo vidělo představitele Harryho Pottera v novém seriálu. Dalším faktorem pro účast Radcliffa může být snaha tvůrců, aby byl seriál úspěšný, a to by s jeho zapojením rozhodně hrozilo spíš než bez něj. Jestli je to ale technicky proveditelné, v tuto chvíli asi nikdo nedokáže říct.

Připravovaný seriál z dílny Maxu chce každou knihu J. K. Rowling dát do jedné série, čeká nás tedy sedm řad. Sama spisovatelka Rowling, jež se v posledních letech rozhodně nestranní četným kontroverzím, se stala výkonnou producentkou. Fakt, proti kterému už nyní mnozí aktivně protestují. 

Domů
Sdílet
Diskuse