Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2024 v 13:48
Čas čtení 0:54
Ella Petrová

Česká herečka porazila Jennifer Lopez. Její komedie ovládla Netflix

Česká herečka porazila Jennifer Lopez. Její komedie ovládla Netflix
Zdroj: Falcon
FILMY A SERIÁLY KOMEDIE NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Matka v trapu v podání Petry Hřebíčkové diváky a divačky baví.

Během uplynulého týdne zaznamenala česká komedie Matka v trapu na streamovací platformě velký úspěch. Dostala se na první místo sledovanosti mezi filmy, kde se drží už několik dní navzdory premiéře velké americké sci-fi Atlas s Jennifer Lopez. Na Slovensku je pak hned druhou nejsledovanější.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30

Hlavní hrdinkou Matky v trapu je Sylvie (Petra Hřebíčková), která pracuje v reklamní agentuře, má dvě děti a manžela – na pohled ideální život. Jenže vše se bortí ve chvíli, kdy ji její šéf Karel (Bob Klepl) zavalí nesplnitelnými úkoly, musí řešit problémy syna ve škole a její manžel Tomáš (Jaroslav Plesl) jí s ničím nepomáhá, jelikož je zaneprázdněný svým malováním. Klacky pod nohy jí hází i její matka Regina (Jana Švandová), která Tomáše nemá úplně v lásce.
 
Vše tak padá na hlavu Sylvii, což všichni okolo ní berou jako samozřejmost, protože ona se přece o vše vždy postará. Situaci změní taxikářka Anna (Lenka Vlasáková), které se Sylvie se vším svěří. Ta jí nabídne na pár dní pronájem volného pokoje ve svém bytě, aby si Sylvie mohla vše v sobě vyřešit. Jak to vše dopadne? To zjistíš, když na film mrkneš.
 
Premiéru měl film již v únoru a na ČSFD má 42 procent. Uživatel Master19 k němu napsal: „Jediné překvapení je, že manžela nehraje Langoš, ale Plesl... Jinak zase nudná konverzační ‚komedie‘ s dramatickým příběhem, který nudí.“ Schválně, jaký názor si na komedii utvoříš ty.

Doporučeno
„Líbí se mi malé holčičky. Nechci jim ublížit, mám touhu je chránit.“ Přinášíme ti zpověď pedofila Petra „Líbí se mi malé holčičky. Nechci jim ublížit, mám touhu je chránit.“ Přinášíme ti zpověď pedofila Petra 27. května 2024 v 9:30
Domů
Sdílet
Diskuse