Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2024 v 12:35
Čas čtení 1:01
Veronika Ábelová

VIDEO: Babe, wake up, nový trailer na Bridgertonovy je tady. Na co se můžeš těšit?

VIDEO: Babe, wake up, nový trailer na Bridgertonovy je tady. Na co se můžeš těšit?
Zdroj: Netflix/ propagační materiál
FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Už 13. června vychází druhá část třetí série seriálu Bridgertonovi, kterou fanoušci a fanynky netrpělivě vyhlíží. Pojď si zkrátit čekání trailerem a kupou nových informací.

Seriál sleduje životní příběh osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. Série je inspirována knihou Julie Quinn. Venku jsou zatím dvě série a část té třetí. Už zanedlouho vychází další díly, na které fanoušci čekali téměř měsíc.

Netflix zaznamenal, že první polovina třetí série se ve sledovanosti pomalu vyrovnává té druhé. Další čtyři očekávané díly tak pravděpodobně udělají ze třetí série tu nejsledovanější. Oblíbenost seriálu naznačuje i skutečnost, že prequel Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových z roku 2023 se už týdny drží v žebříčku top 10 na Netflixu. A to proto, že si fanoušci krátí čekání sledováním všeho, co se týká Bridgertonových.

Bridgerton
Zdroj: Netflix/ Liam Daniel/ propagační materiál

Děj dalších dílů pojednává o Penelope Featherington, která se konečně vzdala své zamilovanosti do Colina Bridgertona, a to poté, co ho zaslechla, jak o ní pohrdavě mluví. Penelope se rozhodne, že je čas vdát se za manžela, který jí poskytne dostatek nezávislosti. Chce totiž pokračovat ve svém dvojím životě jako lady Whistledown, daleko od své matky a sester. Její plány však záhy selžou.

Bridgerton
Zdroj: Netflix/ Liam Daniel/ propagační materiál

Colin se mezitím vrátí ze svých letních cest, ale zarazí ho chladné chování Penelope. Chce obnovit jejich přátelství, a tak jí nabídne, že jí pomůže být sebevědomější a najít jí manžela. Po nějakém čase jeho mentorování začne fungovat a Colin si musí uvědomit, jestli náhodou nejsou jeho city k Penelope víc než jen přátelské.

Bridgerton
Zdroj: Netflix/ propagační materiál

Situace je komplikovaná i pro Penelope, protože mezi ní a Eloise dojde k roztržce. Eloise si našla nového přítele a Penelopina rostoucí přítomnost ještě více ztěžuje udržet její alter ego lady Whistledown v tajnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse