Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2024 v 9:56
Čas čtení 0:48
Ella Petrová

Misha z Mishových šíleností se svěřil, že byl v 11 letech sexuálně zneužitý

Misha z Mishových šíleností se svěřil, že byl v 11 letech sexuálně zneužitý
Zdroj: s povolením rodiny Florianových
OSOBNOSTI SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ YOUTUBE
Uložit Uložené

Michalu Florianovi se už jako malému povedlo zbořit internet svými písničkami, jedna z nich má na YouTube skoro sto milionů zhlédnutí. Nyní všechny zaskočil, když oznámil, čím si prošel.

Málokdo by neznal Pokemon Go Song. Tehdy bylo Mishovi devět let a jeho píseň se stala naprosto virální. Dosahuje téměř sta milionů zhlédnutí a dostala se do povědomí světových youtuberů, jako je PewDiePie či IShowSpeed, kteří na ni reagovali ve svých videích. 


Kanál spravoval jak Michal, tak jeho starší bratr Oldřich Tristan Florian. Přestože jejich tvorba získala mnoho ohlasů, bylo mezi nimi i plno negativních komentářů o tom, že je to až moc velký bizár, a Misha tak čelil velké vlně kritiky. To rozhodně nemohlo být jednoduché pro tak malého chlapce. 

Doporučeno
Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík 5. června 2024 v 16:02

Je tu ještě něco dalšího, čím si procházel. Nedávno se na svém TikToku svým fanouškům a fanynkám svěřil, že byl v jedenácti letech sexuálně zneužitý. Onoho člověka prý potkal na internetu. „Často přemýšlím nad tím, jestli na mě někdy myslí a jestli se kvůli tomu cítí provinile,” řekl. Všichni jsou touto zprávou zcela zaskočeni.


Svou zkušenost promítl do písničky, kterou zpívá v angličtině. V poslední době je celá jeho tvorba v anglickém jazyce. „Uvědomil jsem si, že všechno zlé je pro něco dobré, asi bych neuměl anglicky, kdyby nebyl v mém životě,“ uvedl. 

Domů
Sdílet
Diskuse