Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. června 2024 v 16:02
Čas čtení 1:03
Radoslava Juračková

Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík

SPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Jejich souboj je nejočekávanějším zápasem večera. Organizace za něj proto byla ochotna zaplatit astronomické částky.

Tuto sobotu se koná očekávaný Oktagon 58, v němž se proti sobě postaví velká jména MMA. Nejočekávanějším zápasem večera bude takzvaná odveta století mezi profesionálními zápasníky Karlosem Vémolou a Attilou Véghem.

Doporučeno
OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky OKTAGON 58: Vémola všechny šokoval a uškrtil Végha. Na turnaji jsme viděli i neuvěřitelné knokauty a přestřelky 9. června 2024 v 1:12

Promotér a spolumajitel organizace Oktagon Pavol Neruda se v rozhovoru pro Sport.sk svěřil, kolik stálo zajištění tohoto zápasu. Oba zápasníci jsou velmi vytížení a patří k zápasnické špičce.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Neruda mluvil o tom, jak těžké bylo dostat Végha do klece. „Drahé. Je to obchodník a uvědomuje si svou hodnotu a marketingovou sílu. (...). Mluvím o tom jako o pozitivní vlastnosti, která jemu a jeho rodině asi navždy změnila život. Takže bylo to drahé, ale nakonec jsme došli ke kompromisu. Samozřejmě že Attila měl laťku položenou ještě výš, ale to už bylo úplně mimo to, co by bylo možné zaplatit a co má nějaký smysl. Nakonec jsme se dohodli a teď se to konečně může uskutečnit,“ uvedl.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 👑ChampCamp👑 (@champcamp.sk)

Za zápas jim organizace vyplatí miliony korun

Lidé spekulují, kolik peněz bojovníci dostanou. Vémola totiž v minulosti uvedl, že za odvetu mu zaplatí pětinásobně víc než za první duel s Véghem z roku 2019. Někteří si tedy myslí, že za sobotní zápas by si oba mohli přilepšit o rekordních 200 až 300 tisíc eur, v přepočtu tedy o zhruba pět až sedm milionů korun.

Doporučeno
Šéf Oktagonu: Nic většího nezažijeme dalších 10 let, ale je šance, že bude i zápas Végh vs. Vémola 3. Chceme na Netflix Šéf Oktagonu: Nic většího nezažijeme dalších 10 let, ale je šance, že bude i zápas Végh vs. Vémola 3. Chceme na Netflix 3. června 2024 v 11:00

V odpovědi na otázku týkající se odměn byl Neruda zdrženlivější. „To asi nebudu komentovat. Ale pohybujeme se ve vysokých částkách. Je to více než sto tisíc eur, ale nebudu to více specifikovat,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse