Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. června 2024 v 11:50
Čas čtení 1:00
Veronika Ábelová

Loučení Jaromíra Soukupa. Televize Barrandov už brzy stáhne jeho pořady

Loučení Jaromíra Soukupa. Televize Barrandov už brzy stáhne jeho pořady
Zdroj: TV Barrandov
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

TV Barrandov už nebude jenom o Jaromíru Soukupovi, a že ho tam bylo dost. Společnost Empressa Media, která z většiny vlastní a provozuje TV Barrandov, totiž zcela patří Janu Čermákovi. A s novým majitelem nastanou i změny.

Jaromír Soukup měl doposud na TV Barrandov celou plejádu svých pořadů. Od července však podle zjištění serveru Mediář.cz z televizních obrazovek zmizí tři denní formáty Moje zprávy, Moje zprávy, komentáře a VIP svět. Neobjeví se ani úterní Jaromír Soukup live a Duel Jaromíra Soukupa, čtvrteční Hovory Kalousek Soukup, Týden Jaromíra Soukupa nebo nedělní Vaření se Soukupem.

Doporučeno
Nic Jaromíra Soukupa. TV Barrandov už není jeho Nic Jaromíra Soukupa. TV Barrandov už není jeho 14. května 2024 v 16:15

Důvodem jsou údajně snahy nového majitele Jana Čermáka o lepší obsah. Ten byl doposud pouze investorem mediální společnosti Empressa Media, nyní je ale jediným majitelem. Společnosti patří Barrandov Televizní Studio, vysílací licence hlavní TV Barrandov a dva kanály Kino Barrandov a Barrandov Krimi. „Nyní se staví nový program, což obsahuje i nové názvy pořadů a nový či vylepšený obsah. Neznamená to ale zmizení Jaromíra Soukupa z obrazovky,“ uvedl marketingový manažer společnosti Ivo Měšťánek.

V novém programu nebudou chybět stálice Barrandova v podobě repríz starších pořadů jako Poklad z půdy a Tajemství. Novinkou bude potom večerní program, který uvede hlavně romantické a kriminální pořady, jako například seriál El Chapo nebo reprízu českého seriálu Ivana Mládka Cyranův ostrov. Velká změna proběhne i ve zpravodajství, které měl doposud na starost také Soukup.

Doporučeno
Jaromír Soukup má problém, jeho firma dluží věřitelům miliony korun Jaromír Soukup má problém, jeho firma dluží věřitelům miliony korun 22. února 2023 v 17:02

Moje zprávy nahradí nová zpravodajská relace, kterou bude Barrandov vysílat před osmou hodinou večer. Ta zatím vystupuje pod názvem Zpravodajství, ale Barrandov pro ni nejspíše využije ochrannou známku Naše zprávy. Na nové podobě zpravodajství by se podle Hospodářských novin měla podílet někdejší ředitelka zpravodajství Primy Jitka Obzinová. Server INFO.cz pak přinesl informaci, že konzultantem na Barrandově je již delší dobu bývalý dlouholetý programový ředitel Primy Roman Mrázek.

Domů
Sdílet
Diskuse