Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Deset známých reality shows, z nichž polovina je fake, polovina real. Koukáš na ně?

„Real“ reality shows

Soudkyně Judy
Tento pořad běžel dlouhých 25 let. Navzdory jeho popularitě byly některé předložené případy tak absurdní, že diváci a divačky často přemýšleli, zda jsou skutečné, nebo nikoli. O pravdivosti tady ale není sporu. Soudkyně Judy měla 65 výzkumných pracovníků, kteří vše pečlivě hlídali a vybírali jednoduše ty nejzajímavější kauzy, jež by se mohly v pořadu objevit.
 

soudkyně judy
Zdroj: ChelloZone


Survivor
Tahle show je velkým favoritem všude po světě, k jejímu vzniku došlo již v roce 2000. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupeří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni, dokud nezůstane poslední soutěžící. A jak již potvrdili desítky předchozích účastníků, je to někdy opravdu boj o přežití.
 

survivor
Zdroj: CBS Productions/Monty Brinton, Bill Inoshita, Robert Voets, Michael Yarish


60 Days In
Tato reality show přináší publiku vhled do toho, jak to chodí ve skutečném vězení. Pořad sleduje několik tajných vězňů vyslaných k získání informací. Velkou součástí úspěchu seriálu je její nefiltrované zobrazení vězeňského systému. Ukazuje, jak systém funguje, kde jsou jeho slabiny, co dělá správně, i jak vypadá život lidí, kteří si odpykávají trest za různé prohřešky.
 

60 days in
Zdroj: Pro 7 Maxx


Utajený šéf
Tato reality show byla často zesměšňována kvůli nepřesvědčivým převlekům, které šéfové nosili. Tito generální ředitelé a vysoce postavení manažeři se neoblékají pro zábavu. Dělají to proto, aby ve svých vlastních společnostech převzali práci řadového zaměstnance a pochopili, jak to v jejich firmách funguje. Překvapivě se jedná o zcela autentickou reality show.

utajený šéf
Zdroj: Spektrum


Terrace House
Televizní reality shows obvykle chtějí, aby se v pořadu objevovalo hodně dramatu, proto se mohou občas snažít stavět účastníky proti sobě. Terrace House však žádnou z těchto věcí nedělá. Japonská reality show zachycuje trapné a poutavé okamžiky ze života šesti mladých mužů a žen, kteří žijí pod jednou střechou bez jakýchkoli zásahů z produkce.

terrace house
Zdroj: Netflix
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse