Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. srpna 2024 v 13:00
Čas čtení 1:05
Marie Valentová

VIDEO: Kampaň na Vetřelce způsobila poprask v ulicích New Yorku

VIDEO: Kampaň na Vetřelce způsobila poprask v ulicích New Yorku
Zdroj: Twitter
FILMY A SERIÁLY FILM VETŘELEC
Uložit Uložené

Nový díl kultovní hororové série s titulem Vetřelec: Romulus míří do kin už za týden. V New Yorku na něj upozorňuje virální marketingová kampaň.

„Tak tohle je vážně cool! Facehuggers zaplavují New York před releasem Vetřelce: Romulus!“ píše hororová nadšenkyně ReAnimateHer na X.

A přesně takový efekt studio 20th Century Studios zamýšlelo. Na podporu filmové novinky si přichystalo guerillový marketingový tah, který se bude virálně šířit na sítích.

@20thcentury Facehuggers have begun to take over New York for #AlienRomulus. Experience it in theaters on August 16. Get tickets now. #Alien #Movie ♬ original sound - 20th Century Studios

Kampaň hollywoodské studio zahájilo před dvěma dny. Do ulic mezi obyčejné Newyorčany vypustilo herce, jimž na obličejích sedí facehuggeři. Jde o škorpionovité stvůry, které představují druhý vývojový stupeň života vetřelce. Vylíhnou se z vetřelčího vejce a následně vyhledají hostitele. Přisají se mu na obličej a nakladou do něj embryo, zatímco hostitel upadá do bezvědomí. Pak se neškodně odlepí a hostitel zdánlivě bez újmy žije, ovšem jenom pár dní...

Doporučeno
Tohle je 12 nejlepších plavek léta. Koukni na trendy, které mají největší hype Tohle je 12 nejlepších plavek léta. Koukni na trendy, které mají největší hype 7. srpna 2024 v 14:30

Vetřelec: Romulus navazuje na legendy sci-fi žánru a patří jednoznačně mezi nejočekávanější filmy léta. U nás v kinech startuje 15. srpna, v USA ještě o den později. O režii se postaral Fede Alvarez, který se podílel i na scénáři. Režijní zkušenosti už nasbíral u několika jiných hororů, ty se ale povětšinou dočkaly spíš vlažného přijetí (kromě Smrti ve tmě z roku 2016).

Cailee Spaeny ve Vetřelci: Romulus.
Cailee Spaeny ve Vetřelci: Romulus. Zdroj: IMDB


Fanoušci však pokračování možná vidí raději v jeho rukou, než v rukou OG tvůrce série, Ridleyho Scotta. Posledními díly Vetřelec: Covenant (2017) a Prometheus (2012) totiž vetřelcovskou fanbase nenadchl, spíš naopak.

V novince budeme sledovat skupinku lidí, která chce rabovat v opuštěné vesmírné stanici Romulus. Jenomže bohužel zjistí, že je zamořená jakýmsi vysoce nebezpečným živočišným druhem. V hlavní roli se blýskne vycházející hvězda Cailee Spaeny, kterou můžeš znát z Priscilly.

Doporučeno
Letošní zima může být nejhorší v historii. Ochlazení má přijít v říjnu Letošní zima může být nejhorší v historii. Ochlazení má přijít v říjnu 6. srpna 2024 v 10:42
Domů
Sdílet
Diskuse