Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2024 v 8:42
Čas čtení 0:52
Veronika Ábelová

Po Barbie přijde další film o panence. Její tváří se stane hvězda seriálu Emily in Paris

Po Barbie přijde další film o panence. Její tváří se stane hvězda seriálu Emily in Paris
Zdroj: Netflix/ propagační materiál
FILMY A SERIÁLY BARBIE NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Představitelka Emily in Paris bude tváří panenky Polly Pocket v novém filmu. Režisérkou a scénáristkou je Lena Dunham.

Producent Mattel Films Robbie Brenner potvrdil, že se panenka Polly Pocket dočká své filmové adaptace. První informace o filmu se ale objevily už v roce 2021, kdy se ukázalo, že by hlavní roli měla získat Lily Collins. Od té doby režisérka Lena Dunham napsala scénář.

Doporučeno
 „Italové vám pomůžou, i když vás neznají.“ Veronika vyhořela a odjela žít do Itálie. Pak o tom napsala bestseller „Italové vám pomůžou, i když vás neznají.“ Veronika vyhořela a odjela žít do Itálie. Pak o tom napsala bestseller 14. srpna 2024 v 7:00

„Byla to neuvěřitelná spolupráce, takže jsme z toho nadšení,“ řekl Brenner magazínu Variety. Lily Collins se stane nejen hlavní představitelkou, ale je zároveň uvedena jako producentka filmu.

„Představit znovu Polly moderním a zábavným způsobem bylo velkým zážitkem,“ sdělila Collins magazínu Deadline v roce 2021. „Pro mě jako dítě, které bylo Polly Pocket posedlé, je to splněný sen,“ svěřila se. Kdy novinka vyjde, zatím není jasné. A to hlavně kvůli stávkám scenáristů a herců, které pozastavily většinu hollywoodských produkcí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Polly Pocket (@mypollypocketworld)

Doporučeno
10 nejlepších krimi seriálů s mysteriózní zápletkou či zvratem, které teď najdeš na Netflixu 10 nejlepších krimi seriálů s mysteriózní zápletkou či zvratem, které teď najdeš na Netflixu 12. srpna 2024 v 16:30

A kde se vzala Polly Pocket? Tu pro svou dceru navrhnul Chris Wiggs v roce 1983 a společně s ní vytvořil i domeček pro panenky z kosmetického kufříku. Jeho výrobek se stal předlohou pro původní hračky Polly Pocket, jejichž součástí byly plastové kufříky, které se otevíraly do hracích sad. Mattel koupila tento majetek v roce 1998 a panenku přepracovala a zvětšila. Představila také oblečení, boty a další doplňky. Mattel přestal Polly Pocket vyrábět v roce 2012, ale v roce 2018 je vrátila zpět na trh.

Domů
Sdílet
Diskuse