Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2024 v 15:16
Čas čtení 0:34
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: The Weeknd odhalil, jak bude vypadat další album. Podívej se na stream ze Sao Paula

VIDEO: The Weeknd odhalil, jak bude vypadat další album. Podívej se na stream ze Sao Paula
Zdroj: Getty Images/Joseph Okpako
HUDBA THE WEEKND
Uložit Uložené

Šťastlivci, kteří se v sobotu dostali na koncert The Weeknda v brazilském Sao Paulu, si poslechli první ochutnávky ze zpěvákova očekávaného alba. My ostatní se můžeme alespoň podívat ze záznamu. A je na co se těšit.

Kanadská hvězda se pak ještě toho večera na Instagramu podělila o přebal desky, kterou už je možné si předobjednat. Vinyl z první várky vyjde na 33 dolarů (745 korun), klasické CD pak na 12 (asi 270 korun).

Album ponese název Hurry Up Tomorrow a bude tak posledním díle v trilogii za After Hours z roku 2020 a Dawn FM z roku 2022. 

Doporučeno
Zorka Hejdová: Vařím podle Chrise a Majky. Sama bych do reality show nešla Zorka Hejdová: Vařím podle Chrise a Majky. Sama bych do reality show nešla 8. září 2024 v 11:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Abel (@theweeknd)

Jak z koncertu trefně reportuje Variety, The Weeknd nedělá nic jen napůl. A tak fanouškům a fanynkám v Brazílii na koncertě označeném jako One Night Only (v překladu pouze jedinou noc) naservíroval pořádnou show.

Na stage si přizval mimo jiné brazilskou rodačku Anittu a také Playboi Cartiho. Na celé video včetně ochutnávek z chystané novinky se můžeš podívat ve videu níže. Kdy se celého alba dočkáme i na běžných streamovacích platformách, zatím není jasné.

Domů
Sdílet
Diskuse