Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 22. září 2024 v 10:00
Čas čtení 0:44
Anna Vondráková

Vrah Erik Menendez kritizuje hit Monsters od Netflixu. Podívej se, co vzkázal tvůrci seriálu

Vrah Erik Menendez kritizuje hit Monsters od Netflixu. Podívej se, co vzkázal tvůrci seriálu
Zdroj: Netflix, Miles Crist/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Podle Erika Menendeze se seriál dopustil „ničivého vykreslení postav“.

V novém prohlášení na sociální síti X odsouzený vrah obvinil tvůrce seriálu Ryana Murphyho z toho, že jej a jeho bratra Lylea vyobrazil schválně ve špatném světle. „Věřím, že nemůže být tak naivní a nepřesný, pokud jde o skutečnosti z našeho života, aby tohle dělal bez zlého úmyslu,“ uvedl.

Doporučeno
Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových 20. září 2024 v 8:30

„To nám pravda nestačí? Nechť pravda zůstane pravdou. Jak demoralizující je vědomí, že jeden člověk s mocí může podkopat desítky let trvající pokrok,“ píše dál.

Prohlášení zveřejnil prostřednictvím účtu své ženy Tammi Menendez. Také obviňuje seriál ze zkreslování mužských traumat a sexuálního zneužívání. Uvádí, že ho zarmoutilo to, co vnímá jako krok zpět v chápání traumat z dětství, a odsuzuje seriál z šíření škodlivých lží a pomluv. V závěru svého prohlášení děkuje těm, kteří ho podpořili, a vyzývá, aby pravda zvítězila.

Erik a Lyle Menendezovi si v současné době si odpykávají doživotní trest v nápravném zařízení RJ Donovan v San Diegu. Odsouzeni byli za vraždu svých rodičů, kteří je v dětství zneužívali. Příběh inspirovaný jejich životem se momentálně stal hitem Netflixu.

Domů
Sdílet
Diskuse