Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2024 v 13:48
Čas čtení 0:53
Magdalena Trajerová

VIDEO: Tom Cruise přivedl fanoušky do varu. Nečekaně se objevil na koncertě Top Gun v Londýně

VIDEO: Tom Cruise přivedl fanoušky do varu. Nečekaně se objevil na koncertě Top Gun v Londýně
Zdroj: Paramount Pictures/volně k použití
FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložit Uložené

Hollywoodský herec Tom Cruise překvapil publikum koncertu s živou orchestrální hudbou z filmu Top Gun: Maverick. Jejich reakce mluví za vše.

Tom Cruise odletěl nečekaně do Londýna, aby zde překvapil téměř 3000 fanoušků na orchestrálním koncertu Top Gun: Maverick, píše magazín Deadline. Bouřlivý potlesk a ovace se nesly sálem Royal Albert Hall, když se akční hvězda bez předchozího oznámení objevila na pódiu.

Doporučeno
„Chodily mi i výhružky smrtí. Týden jsme ani nevycházely ven.“ Rosie z Hell's Kitchen se potýká s extrémní kyberšikanou „Chodily mi i výhružky smrtí. Týden jsme ani nevycházely ven.“ Rosie z Hell's Kitchen se potýká s extrémní kyberšikanou 30. září 2024 v 7:00

@therealebhin Tom Cruise’ introduction at the Royal Albert Hall for Top Gun Maverick Live Concert! #TomCruise #TopGunMaverick #RoyalAlbertHall #LorneBalfe #LiveOrchestra #Concert ♬ original sound - Ebhin

V rámci série Hall's Films in Concert byl promítán oscarový trhák doprovázený živou hudbou Filharmonického koncertního orchestru pod taktovkou Lorna Balfa. Ten na filmu pracoval jako producent hudby.

Doporučeno
Marpo: Společnost by neměla ztrácet hodnoty. Celej život jsem snílek Marpo: Společnost by neměla ztrácet hodnoty. Celej život jsem snílek 29. září 2024 v 10:00

„Jsem velmi nadšený, že tu dnes večer mohu být s vámi všemi a sdílet tento jedinečný filmový orchestrální zážitek s filmem Top Gun: Maverick,“ řekl Cruise. „Síla hudby a její využití ve filmu k prohloubení našeho zážitku z příběhu a našeho spojení s postavami je naprosto kouzelná,“ pokračoval. Herec také vyzdvihl talent lidí, kteří se na soundtracku filmu podíleli. Zmínil slavná jména jako Hans Zimmer, Lady Gaga a Harold Faltermeyer.

Po akci byl Cruise viděn, jak zkouší hrát na velké varhany. Na snímcích to zachytila orchestrální varhanice.

Domů
Sdílet
Diskuse