Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 21. října 2024 v 14:31
Čas čtení 0:54
Ella Petrová

Bob a Bobek budou poprvé ve filmu. Hlasy jim propůjčili bratři Hádkovi

Bob a Bobek budou poprvé ve filmu. Hlasy jim propůjčili bratři Hádkovi
Zdroj: Forum Film
FILMY A SERIÁLY ČESKÁ TELEVIZE NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Nejen, že králíci z klobouku patří k našim nejrozsáhlejším kresleným seriálům, řadí se i do žebříčku nejlepších českých seriálů vůbec. Na ČSFD se umístili hned na sedmém místě. A teď je uvidíme i ve filmu.

Kouzlo příběhů Boba a Bobka oslovilo celé generace dětských diváků a jejich rodičů. Premiéra filmu Bob a Bobek ve filmu s podtitulem Na stopě Mrkvojeda, je plánována na 5. prosince 2024.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Nejlepším českým seriálům vévodí kriminálky a pohádky, vyhrála úplná novinka ŽEBŘÍČEK: Nejlepším českým seriálům vévodí kriminálky a pohádky, vyhrála úplná novinka 10. dubna 2024 v 7:37

A o čem film bude? Bob a Bobek se připravují na soutěž o nejlepší zeleninu. Králíci se s vervou sobě vlastní zapojí, ale situaci komplikují jejich nepříliš velké zahrádkářské schopnosti i lstivý soused. Podaří se Bobu a Bobkovi odhalit záhadného Mrkvojeda? A kdo nakonec vyhraje soutěž o Zlatý kořen?
 
Díky příběhu i grafice, která splňuje současné trendy animované tvorby, má film ambice oslovit a zabavit celou rodinu. Hlas králičím postavičkám z kouzelnického klobouku propůjčili bratři Matěj a Kryštof Hádkovi. Nejprve měl starší Matěj mluvit za rozvážnějšího Boba a mladší z bratrů dostal roli Bobka, který někdy rychleji jedná, než myslí. Když si ale zkusili jednou role prohodit, zjistili, že toto obsazení funguje lépe.

Doporučeno
Legendární Lionel Richie míří do Prahy. V O2 aréně vystoupí v létě Legendární Lionel Richie míří do Prahy. V O2 aréně vystoupí v létě 21. října 2024 v 12:50

V roli soupeřícího souseda se pak představí skvělý Milan Šteindler, který propůjčil záporné postavě noblesu a dramatičnost. V dalších rolích k vám budou promlouvat hlasy Dušana Kollára, Lucie Černíkové a Nely Boudové.
 
Na filmové plátno čekali králíci téměř půl století. Seriál, jehož první epizody se natáčely v roce 1978, se dočkal celkem 91 dílů rozdělených do osmi sérií. Film vznikl v BoBa FILM ve spolupráci s Českou televizí. BoBa FILM má na starost rozvoj animované tvorby p. Vladimíra Jiránka, autora oblíbených postaviček. 

Domů
Sdílet
Diskuse