Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2016 21:56
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejpřitažlivější vězeň Jeremy Meeks už začal s modelingem. První profesionální záběr objasňuje, co na něm ženy vidí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Celkem mu to sluší.

Jeremy Meeks alias nejpřitažlivější muž z vězeňské fotografie se před pár měsíci dostal ven z vězení a hned nato svět informoval, že mu byla nabídnuta možnost vyzkoušet si kariéru modela, což prostě nemohl odmítnout. Jeremy hned získal šikovného agenta a netrvalo dlouho, než se rozhodl světu pochlubit s fotografií z jeho první modelingové zkušenosti, kterou mu zprostředkovala agentura White Cross Management. Na začátek vytáhl prostřednictvím svého Instagramu pouze jeden záběr na styl portrétu a světu modelingu očividně má co nabídnout, protože jeho lícní kosti ve spojení s pronikavýma očima dokáží prodat snad cokoliv. Uvidíme, co si pro nás připraví příště, ale předpokládáme, že si ho zanedlouho vyhlédne známá společnost a Jeremy prorazí ve velkém.

Meeks se přitom dostal za mříže už v roce 2014, kdy mu při zatýkání nepomohl ani uhrančivý pohled a své násilnické chování už nedokázal nijak obhájit. Přitažlivý chlapík měl působit v jednom z gangů a našli se u něj i zbraně, které neměl v legálním držení.

Nejpřitažlivější vězeň Jeremy Meeks už začal s modelingem. První profesionální záběr objasňuje, co na něm ženy vidí
Domů
Sdílet
Diskuse