Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2016 16:08
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jsi závislý na svém smartphonu a nedokážeš ho pustit z ruky? Vyléčí tě NoPhone, mobil, který nemá žádné funkce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na tvoji závislost je jednoduchý lék.

Dostal ses v dnešní technologické době do takové fáze, že si svůj běžný den už ani nedokážeš představit bez mobilního telefonu? Chytáš ho do ruky a hraješ si s ním pravidelně i o víkendu, kdy bys měl odpočívat a trávit čas odstřižen od internetu či mobilních sítí s přáteli a rodinou? Mnozí z nás určitě znají ten pocit, že ti něco uteče, a tak svůj smartphone raději neustále kontrolujeme a zjišťujeme, zda není něco nového. V tomto bodě však do hry vstupuje zařízení s názvem NoPhone, jehož název ho dostatečně charakterizuje. NoPhone sice dokonale nahrazuje pocit z tvého běžného smartphonu, takže když ho chytíš do ruky, jako bys držel svůj iPhone, avšak chybí mu funkce. Všechny funkce. Nejde vlastně o nic jiného, ​​než obyčejný kus plastu s nápisem NoPhone snažící se pobavit svého uživatele, nebo ho v tom lepším případě zbavit závislosti na mobilním telefonu. Existuje dokonce i verze NoPhone Air, díky které ti společnost nepošle už vůbec nic a budeš si muset vystačit se vzduchem kolem tebe.

Jsi závislý na svém smartphonu a nedokážeš ho pustit z ruky? Vyléčí tě NoPhone, mobil, který nemá žádné funkce
Zdroj: NoPhone

Poprvé se jeho koncept dostal na světlo světa už v roce 2014, kdy jsme o něm psali i my, ale od té doby se několik věcí změnilo. Před dvěma lety jsme ti nemohli říct, jak to vypadá s jeho dostupností, jenže teď si ho už můžeš objednat a to dokonce ve snížené ceně 10 dolarů. Dnes už také víme, že NoPhone ve své finální verzi obsahuje pár vymožeností jako skuteční přátelé a dokonce i manuál týkající se toho, jak NoPhone vůbec nepoužívat. Na druhou stranu, díky koupi tohoto zařízení se vyvaruješ věcem jako vybitá baterie, nadměrná spotřeba dat nebo posílání hloupých textových zpráv svým bývalým partnerům v opilosti. Pokud bys chtěl potěšit někoho trefným vánočním dárkem, nebo jen potřebuješ vyléčit svoji závislost, pak klikej zde a rovnou NoPhone objednávej.

Jsi závislý na svém smartphonu a nedokážeš ho pustit z ruky? Vyléčí tě NoPhone, mobil, který nemá žádné funkce
Zdroj: NoPhone

Domů
Sdílet
Diskuse