Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2016 11:29
Čas čtení 0:00
Marek R.

Zlaté české ručičky se postaraly o jeden ze zákroků sezóny. Petr Mrázek z Detroitu chytil lapačkou téměř nemožné

SPORT
Uložit Uložené

Skutečná hokejová lahůdka.

Detroit v aktuální sezoně neprožívá zrovna nejlepší období a tým se nedokáže nakopnout ke stabilním výkonům. Po odchodu Datsyuka z NHL patří červeným křídlům chabá předposlední příčka v jejich Atlantické divizi, ale stále mají dost času na to, aby se vzpamatovali a prodloužili svoji úctyhodnou sérii účastí v playoff.
 
V noci je čekal zápas proti silným Canadiens v čele s nejlepším brankářem současnosti Careym Pricem a byla tak před Detroitem náročná překážka. Hráči Montrealu mohli jít do vedení už v úvodní třetině, ale Lehkonen bude mít ještě dlouho noční můry o senzačním Petru Mrázkovi. Odražený puk se dostal právě na hokejku finského útočníka, který měl před sebou téměř celou branku odkrytou, to však netušil, jaký rychlý je Petr Mrázek a jak pohotová je jeho lapačka. Tuto situaci není třeba dále popisovat, jednoduše je třeba si ji užít, protože hokej je i díky takovým zákrokům tak nesmírně atraktivním sportem.

Update: Nakonec však ani tento zákrok červeným křídlům nepomohl a prohrávají 1:2 po prodloužení.

Domů
Sdílet
Diskuse