Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2017 11:33
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Úder od Anthonyho Joshuy by tě připravil o tvář, ale i všechny sny. Boxer si vyzkoušel boxovací automat, i když v minulosti už jeden pokazil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších boxerů světa se s automatem nepáral.

Před pár týdny porazil Klička a momentálně je považován za nejlepšího či druhého nejlepšího boxera v těžké váze na celém světě, a to má před sebou stále dlouholetou kariéru. Anthony Joshua je velký sympaťák, o čemž diváky přesvědčil i v televizní show The Graham Norton Show a svým fanouškům nejenže zapózoval v bílé košili, ale ještě se i zapojil do menší výzvy mezi pozvanými hosty. Hosté dostali za úkol vyslat úder směrovaný na boxovací automat a jak se dalo očekávat, Anthony se šetřil na úplný závěr.

Rachel Weisz svým výkonem pochopitelně neohromila, Martin Freeman, Greg Davies i Graham Norton zasadili automatu docela solidní údery, ale když se k němu nakonec postavil Anthony Joshua, i automat zřejmě pochopil, že má problém. Boxer samozřejmě soutěž vyhrál s nejvyšším skóre a to se očividně ani nijak nesnažil. Jeho úder by ti pravděpodobně způsobil velké problémy, protože boxovací automaty s Anthonym nemají velmi dobré zkušenosti. V minulosti se proti jednomu postavil společně s fotbalistou Troyem Deeneym a co čert nechtěl, Anthony po svém úderu celý automat rozbil a pokazil.

Domů
Sdílet
Diskuse