Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2017 14:01
Čas čtení 0:00
Pavlína Plecitá

Zoo Chleby se rozhodla oslavit Mezinárodní den bez kalhotek. Ženy, které přijdou na ostro, nemusí platit vstupné

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dokaž, že na sobě nemáš kalhotky a máš to zadarmo.

Zoologická zahrada Chleby, která se nachází severovýchodně od Nymburka, se stará o ohrožené druhy zvířat a často pořádá výchovně-vzdělávací akce pro mladší i starší. Na tento víkend si ale připravila něco opravdu speciálního. Jako jedna z mála českých institucí se rozhodla oslavit Mezinárodní den bez kalhotek, který prý připadá na 22.6.

A jakým způsobem se dá tento den v zoo slavit, říkáte si? Dle oficiální facebookové události stačí, a teď dámy hovořím k vám, když si kalhotky zapomenete doma a u vstupu se jakkoliv prokážete, že na sobě žádné spodní prádlo skutečně nemáte.

"Slaví se den otců, matek, knihy, Země, ale zapomíná se na mezinárodní den bez kalhotek. „Proto jsme se rozhodli být prvními vlaštovkami a zařadit tento den na seznam našich letošních akcí. K zoologické zahradě se to sice možná příliš nehodí, ale i tady jde přece mimo jiné i o zábavu,“ říká Roman Hynek zástupce ředitele Zoo Chleby

Mezinárodní den bez kalhotek, který na první pohled vypadá spíše jako nevinná recese, je prý oficiálním dnem, který je uznáván od roku 2012, kdy partička kamarádů, milovníků chození na ostro, založila stejně orientovanou facebookovou skupinu. 

Vzhledem k tomu, že psychologové chození bez spodního prádla veskrze doporučují, vypadá to, že bude o víkendu v zoologické zahradě Chleby jedna přešťastná duše vedle druhé. A my jsme opravdu zvědaví, jak bude celý proces kontrolování nepřítomnosti dámského prádla probíhat. Toto totiž vypadá, že na pozici kontrolorů se bude stát dlouhá fronta. 

Kompletní facebooková událost

Domů
Sdílet
Diskuse