Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2017 17:52
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Šumivé víno za 240 korun z Lidlu vyhrálo ocenění jako jedno z nejlepších na světě. Dostalo se i mezi prémiové šampaňské s mnohem vyšší cenou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Skutečná kvalita za dobré peníze?

V obchodním řetězci LIDL se i v Česku dají koupit zajímavé produkty, které bys v jiných prodejnách nenašel, ale Britové se nejnověji mohou radovat, že LIDL prodává jedno z nejlepších šumivých vín na světě za směšné peníze. Šampaňské s názvem Crémant de Bourgogne Blanc NV získalo na mezinárodní soutěži International Wine & Spirits Competition ocenění „Silver Outstanding“, což ho řadí mezi nejlepší šumivá vína na celém světě. Zajímavé šampaňské popsané jako suché s výraznou chutí dokázalo uspět i v silné konkurenci, protože oceněno bylo spolu s dalšími téměř 40 víny, a nacházely se mezi nimi i výstavní kousky jako Veuve Clicquot z roku 2008, které bys koupil za více než 1 300 korun.

Britský LIDL byl z ocenění pochopitelně nadšený a na veřejnost se dostaly informace o tom, že měsíčně svým zákazníkům prodá až 10 tisíc lahví tohoto konkrétního vína, i když nejde o žádnou dlouhodobou a tradiční značku. V české verzi bys ho na pultech v současnosti bohužel nenašel, ale po výrazném úspěchu se možná dostane i do dalších zemí, protože vychutnat si jedno z nejlepších šumivých vín za zhruba dvě stovky, to je nabídka, která se tak snadno neodmítá.


Domů
Sdílet
Diskuse