Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2017 10:46
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

10 věcí, které na ženách muži nenávidí. Zanedbaný vzhled, přelétavost a neustále kouření jsou okamžitou stopkou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vulgární slovník, osm cigaretek za večer a na závěr nahé fotky přes Snapchat. Takto ne.

Jen před několika dny jste si mohli přečíst článek o tom, co ženy na mužích nenávidí. Přišel však čas obrátit karty a podívat na soužití dvou pohlaví právě z pohledu muže. Zeptali jsme se tedy několik desítek mužů na otázku, co jim na ženách nejvíce vadí během jejich společného setkání a co je definitivní stopkou. Nejvíce lidí se shodlo na následující desítce. Pokud jsi muž a vynechali jsme tvého úhlavního nepřítele na ženách, nezapomeň se vyjádřit v komentářích.

Nestará se o sebe

Pokud přijde žena na první schůzku s vlasy do všech stran, padajícími lupy, s odlupující se lakem na nehtech a její zuby jsou křivé jako sloupy elektrického vedení po vichřici, skutečně to nezanechává dobrý dojem. Ještě přežijeme ten pot na čele z běhu na vlak, ale na speciální chvíli, jakou je první společné rande, se patří přijít aspoň trošku upravená. Druhá část vzezření je oblečení. Prosím, nechoď ven v dlouhých teplácích, špinavé kalhoty nech doma a alespoň párkrát se podívej do zrcadla, než vyjdeš ze dveří. A neplatí to jen pro ženy.

Pěstuje džungli

Jasně, žijeme v době, kdy nám je feminismus inspirací, ale my, Češi, na to ještě nejsme tak nějak připraveni. A tak je možné, že se na to prostě vykašlala. Chlupy na rukou či nedej bože vousy jsou instantní červená a jen těžko se dá na to dívat a neodvrátit zrak. Lemuři jsou roztomilí v zoologické zahradě, ale ne na druhé straně stolu v restauraci.

10 věcí, které na ženách muži nenávidí. Zanedbaný vzhled, přelétavost a neustále kouření jsou okamžitou stopkou
Zdroj: pixabay.com

Musíš na ní stále čekat

My dokážeme překousnout, když se žena déle upravuje nebo nás odbude výmluvou, že princezna přeci vždy chodí pozdě. Ale pokud se to děje při každém setkání, vyskytuje se zde problém, a to zejména proto, že kdyby se zpozdil muž, vyslechne si několikaminutové tyranizující estrády a žena se na něj bude mračit ještě několik dní. Specifickým případem muk plynoucích ze zpoždění je, když kvůli ženě pár zmešká něco společného, například rezervaci. A nakonec si i tak žena vymyslí důvod, proč vlastně za její zpoždění může jen a jen muž.

Když si hraje na drsnou

Sice to z nějakých důvodů mají ráda nějaké individua, ale ti normálnější muži ne. Možná se ani neznáme, ale pokud zapne livestream na Instagramu s New Era kšiltovkou, kterou ukradla nadrženému kamarádovi, za tři minuty vykouří pět cigaret a s nesnesitelným afektem odbíjí každou z otázek přibývajících v chatu, je to celé špatně. Ideálně ještě dodá, jak jde dnes večer pít a jak se strašně zpije. Nejhorší však je, že někteří muži takový obsah skutečně konzumují a často to bohužel není jen kvůli výstřihu, který má dívka na sobě.

10 věcí, které na ženách muži nenávidí. Zanedbaný vzhled, přelétavost a neustále kouření jsou okamžitou stopkou
Zdroj: pixabay.com

Když vytáhne cigaretu

Tady je to trošku kontroverzní a diskutabilní, ale pokud se vžijeme do role muže, který připraví večer, jaký můžeme označit i za ztělesnění romantiky, z luxusní restaurace dámu doveze na nejkrásnější výhled na planetě, kde otevře víno, které sám autem dovezl přímo z krvavě rudých italských vinic a sofistikovaným stylem jí do ruky vloží sklenku, nemůže nic víc zničit jeho idealizované představy, než když to do sebe celé kopne a zeptá se, jestli nemá oheň. Dívat se na krásnou ženskou bytost, jak se ničí, nás bolí, a to i v případě, že máme plíce nenávratně zničené.

Přelétavost

Pokud pozveš dívku na drink v klubu nebo klidně i na rande, tak nějak očekáváš, že ten čas bude o vás dvou. Jasné, pokud ji drze osloví jiný kluk, jeho vražda je na tobě, ale od dívky také není moc pěkné, pokud se nechá balit během jiného rande. Více vesnický je příklad holky, která za měsíc vystřídá asi osm frajerů, ale každému z jejích kamarádů dovolí v podstatě totéž, co jejímu vyvolenému. A pak ještě večer posílá přes snapchat nahé fotky, často, podle kvality, focené pevnou linkou.

10 věcí, které na ženách muži nenávidí. Zanedbaný vzhled, přelétavost a neustále kouření jsou okamžitou stopkou
Zdroj: pixabay.com

Hloupá vypočítavost

Jsme lidské bytosti, nikoli číslo v kalkulačce. Zkušenější samci to už často dokáží odhalit, ale některé ženy dokáží předvídat, jak se muž zachová a podle toho se chovat. Rafinovanými kombinacemi jako: „Jdu ven s kamarády!“ a odhalujícím oblečením dokáží vzbudit plamennou žárlivost, vše je však podle plánu. Neboť vědí, že je neopustíme, ale proč bychom nepodráždily oddaného partnera, viďte. Tam venku si dá samozřejmě pozor, aby se nic nestalo, ale nikdy to není příjemný pocit. Pokud jsi žena a potřebuješ si dokázat, že tě miluje, tak se ho zeptej a vykašli se na hloupé triky, než tě kvůli nim vyhodí z domu.

Když jí chybí inteligence

Nepotřebujeme, aby uměla počítat kvadratické rovnice, neboť to neumí skoro nikdo z nás, i když se nás to učitelé snažili dva roky naučit. Nechceme, aby znala osm funkcí jater. Avšak alespoň to základní uvažování by se hodilo. Pokud neumíš používat Google, nedokážeš si najít, kdy ti jede vlak do a netušíš, co znamená dopravní značka s velkým P, dělá to opravdu špatný dojem. Často totiž musí muži hodně vysvětlovat, což je často staví do nepříjemné pozice, protože tu neustále hrozí, že dotyčného žena otituluje namyšleným idiotem.

Když neřeší

Opět ošemetné téma. Když se muž snaží vést konverzaci, ale odpověď od ženy je a) ťukání do mobilu; b) „uuuuu“; c) hrobové ticho; je fakt velmi těžké pokračovat dál. Mužské ego je tou nejcitlivější věcí ve vesmíru a stačí malý škrábaneček v podobě nestranné odpovědi a je špatně. Okej, pokud jsi něžného pohlaví, tady si možná řekneš, že co když říká totální kraviny a vůbec tě to nezajímá? Odpověď je, že si s ním neměla jít ven. Nebo mu vždy můžeš říct, že říká hlouposti. Nebo to zachraň vlastním tématem na příjemný rozhovor. Jinak se cítíme trapně nebo si myslíme, že se o nás nezajímáš.

Afektovanost

Často je bohužel úmyslná, aby dáma dodala výraz jejím slovům, ale povětšinou to je spíše k smíchu (nebo k pláči?). Pokud nedokážeš normálně mluvit, tam jsou dveře. Zajímavým poddruhem čeledi afektovaných je drama queen. Když ji například někdo omylem polije vodou, je to v pořádku a nic se neděje. Okej, tak si jednou zakřič. I zanadávej. Klidně použij i celý balíček kapesníků, ale ne že začneš vřískat na celé okolí a doma vytáhneš starý magnetofon a nahraješ kazetu, podle níž je kluk, který tě polil, jedním z důvodem tvé blížící se sebevraždy.

Domů
Sdílet
Diskuse