Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2017 14:57
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

60 prostitutek a drogy bez omezení. Cestovka nabízela neobvyklou dovolenou v Kolumbii, nyní jsou však jejich plány překažené

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Výlet do Jižní Ameriky, který by sis navždy zapamatoval.

Začátkem letošního října se na internetu objevila pozoruhodná nabídka od cestovní kanceláře Good Girls Company. Na YouTube totiž přidali kontroverzní video propagující neobvyklou dovolenou v horkých končinách Jižní Ameriky. Good Girls Company tě za několik desítek tisíc dolarů vezme na speciální ostrov v Kolumbii, kde definitivně zahodíš všechny starosti. Postarají se o jídlo, pití, ubytování či dopravu, ale ta zajímavější část přichází až nyní. Cestovka neměla v plánu regulovat drogy a navíc, tvůj pobyt by na celém ostrově doprovázelo 60 přitažlivých dívek. Maximální počet klientů však hraničí na čísle třicet, na každého tak připadají alespoň dvě dámy.

60 prostitutek a drogy bez omezení. Cestovka nabízela neobvyklou dovolenou v Kolumbii, nyní jsou však jejich plány překažené
Zdroj: Good Girls Company

Samotný výlet se měl odehrát v termínu od 24. do 27. listopadu, jak jsme tě už včas informovali v tomto článku. Zdá se však, že tak snadné to s ním organizátoři mít nebudou. Starosta přilehlého kolumbijského města Cartagena, Sergio London Zurek, totiž ohlásil, že proti celé vzrušující akci podnikne kroky. Na svůj Twitter napsal, že něco podobného nebude akceptovat. Nelíbí se mu, že je Kolumbie vykreslována jako destinace s lehce získatelnými drogami a sexem, turismus se dá prý dělat i jinak. Navíc, mnoho z plánů na celé dovolené je v rozporu ze zákony, což cestovní kancelář vesele ignorovala.

Původní propagační video již bylo z YouTube smazáno, cestovní kancelář však v Kolumbii provozuje i tento sexuální resort:

Domů
Sdílet
Diskuse