Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2017 14:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neomezené drogy i sexuální orgie. Cestovka nabízí exotickou dovolenou v Kolumbii, kde bys měl objevit nový svět

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Dovolená, na kterou nikdy nezapomeneš.

Pokud nevíš, co s penězi a miluješ drogy i sex, cestovní kancelář Good Girls Company má pro tebe ideální nabídku. V kontroverzním videu, které se objevilo na YouTube, propaguje svou dovolenou na takzvaném sexuálním ostrově v Kolumbii, kde není nouze o drogy a samozřejmě i sex. Kromě základních záležitostí jako dopravy z letiště a na letiště si pro tebe cestovní kancelář přichystala bohatý program, který se ve videu objevuje na lodi. Muži si tam užívají pozornost desítek atraktivních žen oblečených jen v bikinách a počet dívek je prý až 60, přičemž maximální počet klientů je pouze 30, a tak si muži mohou užívat dvě ženy 24 hodin denně.

Samozřejmostí je plně zajištěna strava i s bezplatným alkoholem, ale pokud člověk nepohrdne různými drogami, ve videu se zmiňují přátelská pravidla i vůči návykovým látkám. Sexuální ostrov se nachází na severním pobřeží Kolumbie a program je nejenže bohatý, ale také každý den rozdílný a překvapující. V jednu chvíli si muži mohou užít 16 dívek najednou, zatímco později zajdou na luxusní jachtu a nikoho už nebude zajímat, s kolika ženami muži zažijí nejkrásnější dny svých životů. Celý výlet se bude konat od 24. do 27. listopadu, a i když nebyla zveřejněna přesná cena, určitě se bude pohybovat ve stotisících, takže pokud začneš šetřit již nyní, možná se ti to do té doby podaří.

Domů
Sdílet
Diskuse