Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2017 21:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mladý Rus rozsekal svou milenku, osmažil si její mozek a zapil ho krví. Všechny zaskočil, protože se vyznačoval vysokou inteligencí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Rusko nám opět přineslo ohavný případ kanibalistické vraždy.

Psychicky narušený člověk je schopný ohavných činů, ale při detailním popisu vraždy, která se stala začátkem roku v Rusku, skutečně tuhne krev v žilách. Nedávno přišel z Ruska kanibalistický skandál, ve kterém dvojice lidské maso dlouhodobě zavařovala a prodávala v koláčích i do kaváren, avšak tentokrát nešlo o žádnou pravidelnou činnost a mladý 21letý Dmitry Luchin byl zastaven dříve, než mohl ublížit dalším lidem. Policie přišla na to, že na Mezinárodní den žen se Dmitry setkal se svou milenkou, 45letou Olgou B. v jejím bytě, kde si povídali a popíjeli společně víno jako v jakýkoli jiný večer.

Olga se pak cítila unavená, a tak si šla lehnout do postele, přičemž Dmitry zůstal v jejím bytě a jak to sám popsal, najednou se v jeho mysli cosi změnilo a on přišel do ložnice, aby spící Olgu začal dusit polštářem. Nepodařilo se mu ji zabít napoprvé, protože vzdorovala a chvíli byla při smyslech, jenže nakonec upadla do bezvědomí a on si šel zapálit cigaretu na balkon. Do ložnice se vrátil s prázdnou lahví od vína, kterou ji udeřil po hlavě a šel si opět zapálit. Když se vrátil podruhé, udeřil ji lahví po hlavě ještě jednou a Olga následně zemřela, což mu otevřelo dveře do světa kanibalismu.


Nejdříve její krví nakreslil na dveře satanistický symbol, aby potom paličkou na maso začal rozbíjet její lebku. Po chvíli se dostal až k mozku, ze kterého kousek odřízl a odešel ho osmažit, jenže mozek mu zachutnal natolik, že si musel přijít uříznout další kousek a rovnou do sklenice nechal natéct její krev, aby mohl kousky mozku zapít. Později jí rozřízl břicho, z něhož vypadly všechny vnitřní orgány, ale nezastavil se ani při tom, protože následně jí odřízl i uši. Jedno umístil do kočičí misky a druhé do ženiných úst. Lahví od vína ji stihl i posmrtně sexuálně zneužít, uřízl její bradavky a na závěr jí ještě přeřízl hrdlo, aby po šesti hodinách odešel z bytu i s tabletem a lakem na vlasy.

Policisté ho vypátrali a i když se ještě oficiálně nepřiznal, na výslechu před vyšetřovateli do detailů popsal celý průběh vraždy přesně tak, jak jsi ho měl právě možnost přečíst, a momentálně mu hrozí trest odnětí svobody až na doživotí. Dmitry přitom nebyl problémovým mužem a vyznačoval se vysokou inteligencí, často dokonce skládal básně a věnoval se četbě knih. Na internetu však policisté zjistili, že byl členem skupiny s názvem „Svět maniaků a sériových vrahů“, takže zřejmě nešlo o náhodný zkrat v jeho mysli, ale dopředu naplánovanou akci, která skončila nejstrašnější vraždou, jakou kdy místní policisté viděli.   


Domů
Sdílet
Diskuse