Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2018 16:18
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Snažila se stát instagramovou hvězdou, ale skončila v dluzích. Falešný život plný dovolených a drahého oblečení má svou cenu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lissette toužila být slavnou a bohatou, ale její falešný život nikoho nepřesvědčil.

Sledujíc dnes astronomické částky, které díky své instagramové aktivitě získávají některé internetové celebrity, snadno pochopíme, že mnoho jiných lidí touží po podobném zdroji příjmu. Neodolala ani Lissette Calveiro z Miami, která se rozhodla investovat obrovské peníze do toho, aby si uměle vybudovala kult instagramové osobnosti i přesto, že není ničím slavná a v podstatě ani zajímavá.

Všimla si však, že mnoho instagramových celebrit žije takzvaný perfektní život, tedy, alespoň na sociálních sítích. Právě o to se chtěla pokusit i Lissette v domnění, že jí její naoko úspěšný život zajistí internetovou popularitu na nejsobečtější sociální síti.

Lissette se přestěhovala do New Yorku, v plánu měla vytvářet blogový dokument zaznamenávající život v největším americkém městě. S tím se samozřejmě pojí mnoho příspěvků, ale i product placementu a jiného způsobu reklamy. Blogerce však její sen nevyšel podle plánů.

Do oblečení, drahých dovolených či smartphonu investovala tisíce dolarů, ale k ničemu to nevedlo. Lissette prakticky téměř nikoho nezajímala, ale to jí bohužel investice nevrátí. Momentálně se nachází v dluhu 10 000 dolarů, ale vinu si překvapivě neuznává. Místo toho tvrdí, že instagramový život je prostě finančně příliš náročný a dívka z chudšího zázemí zkrátka nemá jak začít.

 

The “gone exploring” smirk. It’s a thing.

Príspevok, ktorý zdieľa Lissette Calveiro (@lissettecalv),

Domů
Sdílet
Diskuse