Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2018 23:56
Čas čtení 0:00
Marek R.

Lionel Messi a Sergio Agüero neodolali známé hře, reprezentační přestávku si zpříjemňovali hraním Fortnite

SPORT
Uložit Uložené

Populární hře neodolá asi nikdo.

Herní žánr battle royale se neustále těší narůstající popularitě, a to ať už díky PlayerUnknown's Battlegrounds nebo Fortnite. Právě druhá jmenovaná hra je často nejstreamovanejší hrou na Twitchi a podlehli jí i taková slavná jména jako například Drake či Travis Scott.

Není také žádným tajemstvím, že relax ve formě hraní her mají v oblibě i sportovci včetně fotbalistů. O Neymarovi se psalo v době, kdy za dva týdny odehrál více než 40 hodin Counter-Strike Global Offensive a jak se nyní ukázalo, i Neymarův bývalý spoluhráč a jeden z nejlepších hráčů historie, Lionel Messi, neodolal jedné takové hře.

Řeč je právě o Fortnite. Momentálně probíhá ve fotbalovém světě fanoušky ne zrovna oblíbená reprezentační přestávka, na řadu přišly přátelské zápasy před blížícím se mistrovstvím světa v Rusku a jelikož jde jen o přípravné zápasy, kde se nebojuje o žádné body, hráči si ve volném čase dopřáli i relax v podobě hraní her.

 

Argentinský výběr strávil svou repre pauzu v anglickém Manchesteru, kde se připravovali na svůj zápas proti Itálii, a Lionel Messi skončil na pokoji s dobrým kamarádem Agüerem, legendou místního klubu City.

Tato dvojice reprezentuje svou zemi už dlouhá léta, dobře se znají, jsou výbornými kamarády a když Kun navštíví Barcelonu, Messi ho samozřejmě ubytuje u sebe. Není tedy divu, že v Manchesteru skončili tito dva spolu na pokoji a protože Agüero je velkým fanouškem Fortnite, nechal do této hry zasvětit i Lea. Škoda jen, že tento moment nestreamovali, bylo by zajímavé vidět, jakou taktiku by ve hře zvolili tito dva nesmírně ofenzivní hráči.

Domů
Sdílet
Diskuse