Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2018 14:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

I poslední bývalá přítelkyně Aviciiho přidala o Timovi dojemné vyznání. Racquel Natasha ho nikdy nepřestala milovat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Avicii se s Natashou rozešel už v roce 2014, ale od té doby s nikým oficiálně nechodil.

Zesnulý hudebník Avicii neustále sbírá srdcervoucí odkazy od lidí, v jejichž životech zanechal obrovskou stopu. Po bývalé přítelkyni Emily Goldberg přidala na svůj Instagram dojemný vzkaz i Racquel Natasha. Právě Racquel chodila s Timem Berglingem do roku 2014, přičemž Tim mezitím neměl oficiálně mít žádnou přítelkyni.

Média po zprávě od Emily očekávala, zda se vyjádří i Racquel, která byla na festivalu Coachella. Známá blogerka nakonec zveřejnila zprávu, která začínala výmluvnou větou. Její srdce je zlomené a neustále má pocit, jakoby to bylo včera, kdy tvořili nerozlučnou dvojici.

Vždy se chtěla ujistit, aby byl Avicii zdravý a šťastný a uvědomovala si i to, že Avicii měl občas větší i menší problémy. Racquel mu poděkovala i za to, že ji naučil, jak vypadá skutečná láska a vzal ji na jeho bláznivou životní cestu. Spojení, které existovalo mezi nimi, bylo čisté a Racquel neměla pocit, že by se po rozchodu rozlomilo.

Nikdy ho nepřestala milovat a dnes je šťastná z vlivu, který měla Timova hudba na miliardy lidí. Jako Emily, i Racquel přidala pár nejcennějších fotografií ze společného života a rozloučila se zřejmě její soukromou přezdívkou Raqattack.

My heart is broken. Tim, It Feels like it was just yesterday when we were inseparable. We talked and laughed till sunrise. It was us against the world. Memories to last a lifetime. Through all of our ups and downs I wanted nothing more than to make sure you were healthy and happy and be there for you every step of the way. Give you life, something to look forward to, but the universe had different plans for us. I know how hard you struggled and tried. I tried everything I could. Thank you for showing me and teaching me what true love feels like. Taking me along with you through your journey. The bond, and connection we shared was so pure and real, I don’t think it ever really truly broke. It has always been and will always be in my heart forever. It was far too soon for you, so gifted and so special. You were the biggest part of my life and played a huge role, I will forever cherish those moments. I just want you to know that I never stopped loving you. I find comfort knowing that Tim's music touched the lives of billions, and that his spirit and memory will live on in all of our hearts forever. My condolences to his amazing family through this hard time, my heart is with them. Thank you to all my family and friends for the kind loving messages, and support. Rest In Peace beautiful Angel ❤ I will never forget you. Love Raqattack ❤

Příspěvek sdílený Racquel Natasha (@racquelnatasha),

Domů
Sdílet
Diskuse