Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2018 16:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

V Grand Hoteli Kempinski vybavuješ prepravu vrtuľníkom a pripravuješ svetovú gastronómiu. Aká je práca v najluxusnejšom hoteli na Slovensku?

REFRESHER
Uložit Uložené

Možnosti kariérneho rastu a fascinujúce prostredie Vysokých Tatier sú výhody, kvôli ktorým by si už nemal ďalej čakať.

V rámci nášho projektu Freshjob sme sa už boli pozrieť na viacerých zaujímavých miestach a ukázali si fungovanie spoločností z rôznych oblastí. Tentokrát vás vezmeme do hotelového prostredia, konkrétne do Grand Hotelu Kempinski vo Vysokých Tatrách, kde sme s našou Barborkou vystriedali niekoľko pracovných pozícii.

Zároveň sme sa dozvedeli o voľných pracovných miestach a v kombinácii s ponúkanými výhodami by si asi nemal ďalej čakať. 

Z nášho videa sa dozvieš, čo obnáša náplň práce jednotlivých pozícií a vďaka zvedavosti moderátorky môžeš v praxi vidieť, ako vyzerá pracovné prostredie či samotná kuchyňa luxusného hotela. No a ak ti je ešte stále málo, tak všetky ostatné odpovede ti už poskytnú tvoji budúci kolegovia, od ktorých sme zistili všetky potrebné informácie.

Niektorí dokonca prezradili aj zopár zaujímavostí a všetko nasvedčuje tomu, že hotel Grand Hotel Kempinski High Tatras je skvelým miestom na budovanie kariéry. Po práci si môžeš ísť dokonca zalyžovať. Viac už ale v samotnom pokračovaní Freshjob. Voľné pracovné pozície nájdeš tu

Domů
Sdílet
Diskuse