Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
s Jägermeisterem.
7. června 2018 17:36
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Jägermeister Art of Hunt vstupuje do druhé fáze. NobodyListen a Zbyněk Štandera představují talenty, o jejichž výhře rozhoduješ ty

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Calin, Indigo a Kyle Junior nebo Marie, AiM – Michaela a Jakub Ra. Kdo zvítězí, záleží i na tobě!

Jak už jsme informovali, Jägermeister odstartoval Art of Hunt, kampaň, jejíž cílem je ulovit mladé umělce s výjimečnými nápady. V květnu se představili ambasadoři akce – hudební producent a DJ Jakub Strach alias  NobodyListen a designer Zbyněk Štandera, zakladatel stylového streetwearového oblečení My Dear Clothing. 

„Společně s Jägerem už toho mám hodně za sebou. Díky týhle spolupráci jsem rozjel sérii party Addict, natočil videoklipy, nahrál album. Jsem rád, že teď můžu pomoct splnit sen někomu dalšímu. Těším se, že budu u zrodu nové hudební kariéry,“ říká NobodyListen. 

„Všichni stojí teprve na začátku cesty a mně udělá radost, když se mi podaří jim trochu pomoc. Prosadit se v našem oboru fakt není jednoduchý,“ dodává Zbyněk.

Kluci měli úkol najít každý 3 nejtalentovanější kandidáty z oborů, v nichž se sami prosadili – tedy v hudbě a designu. Talentované tváře pak dostanou mimořádnou příležitost se zviditelnit. Se jmény z obou kategorií se nyní můžeš seznámit i ty. Tohle jsou tři vybraní kandidáti podle NobodyListena: 

Calin

/zpěvák

„Mým snem bylo vždycky prezentovat hudbu lidem.“

 

Indigo

/raper

 „Příležitost zrealizovat projekt, na kterej bych neměl.“

 

Kyle Junior

/hudební producent

„Baví mě, když můžu svojí hudbou inspirovat další lidi.“


Úkol ulovit své tři kandidáty dostal i designer Zbyněk Štandera a tady je jeho výběr:

Jakub Ra

/vizuální umělec

„Kolekce bude oslavou generace millenials.“

 

Marie Vosejpková

/studentka

„Chci se zaměřit na všechny naše strachy a obsese.“

 

Michaela Hriňová

/streetwear designer

„Svoboda, jedinečnost a ještě něco víc.“


Tak co, máš rozhodnuto, komu pošleš hlas? S účastníkem, který ve své kategorii získá nejvíce hlasujících, jeho ambasador během léta vytvoří společný projekt. Letní lov poté skončí v říjnu velkolepou party, kde všichni představí výsledky své práce.

O lístky na tento mejdan, který bude pouze pro zvané, můžeš celé léto soutěžit na sociálních sítích. Do slosování o vstupenky se automaticky zařadí i každý, kdo v průběhu června pošle hlas svému favoritovi. Nepřestávej lovit a buď u toho!

O tom, kdo z nich vyhraje, se bude rozhodovat až do 21. 6. 2018. Zahlasuj pro svého oblíbence či oblíbenkyni na www.artofhunt.cz, kde také najdeš více informací o této kampani. 

Domů
Sdílet
Diskuse