Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2018 10:57
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Nahá blogerka se vzdala tradičního způsobu života. Žije v džungli a ušetřila už tisíce korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tarzanova žena si svůj nový život nemůže vynachválit.

Australská blogerka Freelee zanechala klasického způsobu života a vydala se žít společně se svým přítelem do jihoamerického deštného pralesa v souladu s přírodou. Odvážná 37letá aktivistka, pocházející z Queenslandu, je známá především díky svému veřejnému vystupování na sociálních sítích, kde se prezentuje jako ortodoxní veganka. V džungli pěstuje dokonce i vlastní ovoce a díky novému životu už údajně ušetřila více než 4 000 dolarů (65 700 Kč).

V útrobách deštného pralesa žije blogerka úplně nahá. Nezapomněla však na moderní technologie a svůj život dokumentuje prostřednictvím Instragramu a jejího kanálu na YouTube. Zřekla se každodenních starostí, ale také kosmetických přípravků, žiletky nebo make-upu. Na svých sociálních sítích si již našla mnoho příznivců, obdivujících její odvážný krok. Na jejím novém instagramovém profilu je jich už přibližně 57 tisíc a na předešlém dokonce více než 340 tisíc.

Konzumuje výhradně ořechy a ovoce. Tělesnou hygienu provádí v monzunových deštích a vodu pije z řeky. Údajně má nový způsob života blogerky blahodárný vliv na její fyzické, ale i psychické zdraví. Freelee si svůj momentální svět nemůže vynachválit a má v plánu inspirovat všechny lidi, kteří nemají dostatek odvahy na splnění svých snů.

 

Domů
Sdílet
Diskuse