Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2018 12:10
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

5 skandinávských krásek, které tě okouzlí svým vzhledem

REFRESHER
Uložit Uložené

Skandinávie je rodištěm mnoha krásných modelek a my se podíváme blíže na pět z nich.

Na naší stránce jsme vám doposud představili spoustu modelek, které nás zaujaly nejen svou krásou. A tento článek nebude jiný. Dnes se podíváme na pět skandinávských krásek, které by neměly chybět na tvém Instagramu. Severské ženy patří rozhodně mezi nejkrásnější na světě. Důkazem toho jsou následující profily. V našem výběru najdeš i několik modelek z Victoria's Secret. O všech jsme na Refresheru dříve psali a sledujeme je už delší dobu. Že ty ještě ne? Díky našemu článku to můžeš rychle napravit.


Elsa Hosk

Začínáme modelkou pocházející ze Stockholmu. Elsa Hosk nyní patří mezi nejúspěšnější modelky světa, ale modeling nikdy nebyl jejím snem. V sedmi letech se začala věnovat basketbalu a dotáhla to až do profesionální basketbalové švédské ligy. Osud to však zařídil jinak. S basketbalem nakonec skončila a v současnosti předvádí jen pro ty nejprestižnější módní značky. V roce 2015 se dokonce stala andílkem značky Victoria's Secret. Momentálně žije se svým přítelem v newyorské čtvrti SoHo.


Mathilde  Gøhler

Ze Švédska se přesuneme do Dánska, odkud pochází krásná Mathilde Gøhler. Ta se objevila na stránkách mnoha známých magazínů včetně Elle. Je jí jen 25 let, ale modelingovou kariéru posunula na druhou kolej a stala se maminkou. Její dcerka se jmenuje Kenya a dánská modelka si bez ní nedokáže představit ani jediný den.


Nina Agdal

V Dánsku ještě chvíli zůstaneme a podíváme se na Ninu Agdal, kterou jsme na Refresheru zmiňovali již vícekrát. Modelka má rozjetou úspěšnou kariéru modelky a spolupracovala například se značkou Victoria's Secret nebo Sports Illustrated. Poté, co se před pár měsíci nedostala na obálku nejmenovaného magazínu kvůli tomu, že není dost štíhlá, Nina radikálně změnila svůj postoj k modelingu. Už nespolupracuje se značkami a fotografy, kteří kompletně retušují fotografie nebo ponižují modelky pro jejich postavu.


Frida Aasen

Z malebného norského města Kristiansand pochází Frida Aasen, která tě okouzlí zejména svým úsměvem. Modelingový agent ji objevil během vánočních nákupů a věci pak nabraly rychlý spád. Její první přehlídka byla pro Pradu a později začala spolupracovat i s Victoria's Secret. Účast na největší show roku VS byla jejím největším snem a loni se jí to splnilo. Jsme zvědaví, zda ji na přehlídce Victoria's Secret uvidíme i letos.


Josephine Skriver

Článek zakončíme v Kodani, odkud pochází krásná Josephine Skriver. V dětství se věnovala fotbalu a hrála za školní tým. Modelingový skaut ji objevil jako 15letou na fotbalovém zápase a později podepsala kontrakt s největší dánskou modelingovou agenturou. V rámci modelingu dosáhla řady úspěchů, ale největší přišel v roce 2013, kdy debutovala na přehlídce Victoria's Secret. O tři roky později se stala andílkem této značky. Předváděla na přehlídkách Balmain, Fendi a před dvěma měsíci se stala tváří Maybelline. Kromě toho je LGBTQ aktivistkou a bojuje za práva této komunity.

Domů
Sdílet
Diskuse