Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2018 16:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Já jsem jiná než ostatní dívky. Vtipné fotky ukazují, co musí chlapi udělat pro nejlepší záběr svých poloviček

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Partneři musí protějškům splnit všechna instagramová přání.

Atraktivní fotografie na Instagramu jsou dnes pro množství lidí základem úspěchu. Při cestování po světě je třeba si vyhlédnout správné místo a potom zapózovat tak, aby zůstali tví followeři v němém úžasu z krásy prostředí i tvé přitažlivosti.

Na Instagramu vznikl i profil Boyfriends of Instagram, kde se shromažďují vtipné momentky, ve kterých partneři či partnerky musí podávat téměř nadlidské výkony, aby dosáhli kýženého efektu. Po internetu se v posledních dnech šíří záběr z pravděpodobně thajské pláže, kde v jedné řadě pózuje několik slečen a pánům nezbývá než splnit přání svých poloviček.

Nejlépe se k momentce zřejmě hodí popis o tom, jak je dívka jiná než všechny ostatní, ale identickou fotkou samozřejmě nepohrdne. U fotek ze zmíněného Instagramu se dá velmi dobře zasmát, takže profil určitě stojí za návštěvu.

 

Příspěvek sdílený Sammi (@samroseblair),

Domů
Sdílet
Diskuse