Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
s Freshlabels.
29. března 2019 13:54
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Louis Vuitton a Gucci, ale i Eastpak nebo The North Face. Co nosí Češi a Slováci na zádech?

Louis Vuitton a Gucci, ale i Eastpak nebo The North Face. Co nosí Češi a Slováci na zádech?
Zdroj: Instagram
MÓDA PUMA
Uložit Uložené

Gucci, ale i Eastpak. Které značky ledvinek a batohů preferují známí Češi a Slováci?

V posledních letech zaznamenáváme zvýšenou oblibu ledvinek. Značky batohů a příručních zavazadel se také snaží přiblížit mladým, spolupracují se zajímavými jmény z různých oblastí, nabízejí atraktivní produkty.

Z batohů se pomalu, ale jistě stává nový globální trend. Ty nejzajímavější ze všech najdeš i v nabídce českého obchodu Freshlabels. Ve spolupráci s ním jsme se rozhodli zmapovat oblíbené kousky ledvinek a batohů Čechů a Slováků známých nejen ze sociálních sítí.

Paulie Garand

Všichni vědí, že oblíbený interpret z Ty Nikdy labelu je klasik. Paulie Garand miluje kvalitní oblečení a doplňky osvědčených značek s bohatou historií, neodolal tím pádem například kouskům od The North Face nebo Herschel Supply Co.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

Sharlota

Výstřední Sharlota si v žádném případě nemohla odpustit batoh ze spolupráce Puma s Rihannou, který plně koresponduje s jejím extravagantním stylem. Exkluzivní kousek ve tvaru medvídka je však bohužel beznadějně vyprodaný a poměrně vzácný.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sharlota (@sharlotaofficial) on

Nik Tendo

Jeden z hlavních pilířů labelu Milion+ je obzvlášť velkým fanouškem ledvinek, které často obměňuje. K jeho oblíbeným patří převážně luxusní kousky, konkrétně tento od francouzské značky Kenzo nebo ještě luxusnější ledvinka od Valentino.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo) on

Smack

Před časem ses u nás mohl dočíst o tom, proč je Smackův styl jedním z nejunikátnějších na naší scéně. Doufáme tedy, že už o tom vůbec nepochybuješ. I on v poslední době miluje ledvinky, konkrétně tuto od Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SMACK ONE (@smack_a51) on

Alex Sedláčková

Oblíbená blogerka Alex Sedláčková má kromě luxusních kabelek od vyhlášených výrobců i slušnou sbírku batohů. Zamilovala si například kousky od české značky DOCA, Karl Lagerfeld nebo Gucci, také však ikonický batoh od Fjällräven, konkrétně z nové kolekce Kanken Art.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova) on

Gogo

Klasice v podobě ikonického batohu Kanken od Fjällräven už delší čas neodolává ani nejslavnější slovenský youtuber Gogo. Zvolil neutrální přírodní barvu, které v jeho šatníku převládají.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniel Štrauch (@gogomantv) on

Ivan Kašša

Renomovaný fotograf z Prahy se podílel na mnoha významných módních editorialech a je očividné, že se v módě orientuje. Toto tvrzení dokazuje i jeho exkluzivní šedý batoh z kolaborace mezi Eastpak a Raf Simons.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Kašša (@ivankassa) on

Soňa Skoncová

Moderátorka a modelka Soňa Skoncová je v módě jako doma a může být inspirací pro každého z nás. Její mini batoh od MCM je sice o něco dražší záležitost, ale na ulici rozhodně nezůstane nepovšimnutý.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Veronika Ostrihoňová

Další slovenská moderátorka nám už mnohokrát dokázala, že je plnohodnotnou módní ikonou. Její červený batoh od Louis Vuitton jako kontrast k jednotnému a na první pohled fádnímu outfitu je jasným příkladem toho, jak to dělat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Veronika Cifrová Ostrihoňová (@veronikaostrihonova)

Dalyb

Ve svém nejnovějším videoklipu ke skladbě Skrjud s výše jmenovaným Nik Tendem zazářil Dalyb v perfektním outfitu. Jednou z jeho důležitých součástí byl batůžek na popruzích od mladé české značky The Golf Club.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Natália Homolová

Krásná Natália patří mezi nejaktivnější a nejsledovanější slovenské blogerky, popularitu si vysloužila svým veselým stylem plným pestrých barev. Kromě všech barev duhy však originální blogerce imponují i zajímavé vzory, zavazadla ze spolupráce Eastpak s Andym Warholem si přímo zamilovala. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natalia Homolova (@natinstablog) on

Ego

Určitě si ještě pamatuješ na někdejší výstřelek žijící legendy československé hiphopové scény Ega, který svůj batoh od Eastpak nesundal dolů ani během jeho energických koncertů. Vesele mu na zádech poskakoval spolu s ním, doteď si ho jen těžko představujeme bez něj.

 

Příspěvek sdílený Michal Straka (@egoemo),

Veronika Hejlíková

Půvabná modelka Veronika Hejlíková sice na přehlídkovém mole pravidelně představuje nejrůznější kreace, v soukromí však preferuje jednoduché a pohodlné kousky. Jedním z nich je například batoh Hajo od Ucon Acrobatics.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Veronika Hejlíková (@veronika_hejlikova) on

Selassie

Ledvinka od Herschel Supply Co. disponující hned několika různými kapsami doprovázela na cestách po Asii další velké jméno ze slovenského zábavního průmyslu, youtubera Selassieho.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Matej Slažanský (@menameselassie) on

Katarzia

Zpěvačka Katarzia je zastánkyní nekonvenčního stylu a krom své hudby dokáže vykouzlit úsměv na tváři i díky svým veselým kouskům. Batoh s designem lva, který si pořídila přes eBay, je toho důkazem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarzia (@katarzia) on

Sajfa

Slušnou sbírkou batohů disponuje také slovenský moderátor a youtuber Sajfa, který však preferuje luxusní kousky s pořádně vysokými cenovkami. V jeho šatníku najdeš například kousek od Gucci s ikonickým hadem a nejnověji si opatřil výrazný batoh od OFF-WHITE.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by © Sajfa (@sajfa) on

Leoš Mareš

Jeden z nejimpozantnějších batohů ze všech však na svých ramenou nosí Leoš Mareš. Mluvíme o kousku s monogramem od Louis Vuitton s astronomickou cenovkou, který mají v oblibě i světové celebrity.

Domů
Sdílet
Diskuse