Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2018 13:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dvě turistiky se začaly prát před římskou fontánou kvůli selfie. Chtěly si udělat fotku na stejném místě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fontána di Trevi již zažila leccos.

Fontána di Trevi patří mezi dominanty Říma. Každý turista se po příjezdu do hlavního města Itálie vrací domů s fotkou před legendární památkou. Pokud se ale před fontánou objeví dvě netolerantní turistky, v srdci Říma může klidně začít rvačka.

Turistům se ve středečních podvečerních hodinách nechtělo věřit vlastním očím poté, co se 19letá Holanďanka pustila do 44leté Američanky s italskými kořeny.

Obě ženy si toužily udělat selfie na stejném místě, takže v ideálním světě stačilo počkat pár sekund, než první z nich cvakne vysněnou fotku, a pak se vystřídat. Není známo proč, ale ani jedné z turistek se čekat nechtělo.

Dvě turistiky se začaly prát před římskou fontánou kvůli selfie. Chtěly si udělat fotku na stejném místě
Zdroj: Pxhere

Nejdříve si jen začaly nadávat a vyměňovat silná slova, jenže pár desítek vteřin na to už došlo k fyzické potyčce. Ženy neváhaly použít údery a na pomoc jim okamžitě přiběhli rodinní příslušníci, takže italští policisté měli co dělat.

Rvačky se nakonec zúčastnilo 8 lidí a první dva policisté museli zavolat posily, aby od sebe znepřátelené skupiny oddělili. Nikomu se nic vážného nestalo a turistiky si uštědřily jen pár modřin. Na druhou stranu, na krku nyní mají obvinění, takže domů by se mohly vracet minimálně o pár stovek eur lehčí.

Domů
Sdílet
Diskuse