Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2018 17:01
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Známe předpokládané ceny a názvy nových iPhonů. Krom nich unikly i další fotky

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Apple už zítra představí tři očekávané iPhony a my už v předstihu víme, jak asi budou vypadat, kolik budou stát a jaký dostanou název.

Jedna z největších a nejočekávanějších technologických událostí tohoto roku se neúprosně blíží a s tím přicházejí i zcela nové informace o dalších iPhonech. Konference se bude konat již zítra v 19:00 našeho času a Apple na ní představí konkrétně tři nové modely, o kterých jsme tě už dříve informovali.

Všichni napjatí fanoušci se dočkali kromě dalších uniklých fotografií i předpokládané cenovky či názvu všech tří nových modelů. Podle nejnovějších spekulací dalo kalifornské jablíčko svým smartphonům pojmenování iPhone XS a iPhone XS Max, což však mnozí i očekávali, ledaže při větší verzi jsme se domnívali, že namísto Max technologický gigant ponechá zažité označení Plus. Některé úniky ho však stále pojmenovávají po starém, a tak je otázkou, zda Apple nakonec vsadí na nový název.

Známe předpokládané ceny a názvy nových iPhonů. Krom nich unikly i další fotky
Zdroj: Twitter (@VenyaGeskin1)

Úplnou novinkou, co se týče označení, je cenově dostupnější model, o kterém většina předpokládala, že se bude nazývat iPhone 9. Ten dostane s největší pravděpodobností jméno po někdejší levnější verzi iPhonu 5 s přívlastkem C. S kompletním názvem iPhone XC by měl být telefon nástupcem iPhonu 8 s novým designem, LCD obrazovkou as 6,1palcovou úhlopříčkou.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Většinu fanoušků však zajímají zejména ceny nových modelů, proto ti je dnes s radostí odhalíme. Podle všech dostupných informací by měl nejdražší z tria iPhone XS Max začínat na částce 1 150 eur. O něco levnější verze iPhone XS tě vyjde přibližně 1000 eur a za zcela nejlevnější iPhone XC zaplatíš okolo 800 eur. Uniklé informace však nejsou oficiálně zprostředkované od giganta s nakousnutým jablíčkem, a tak jsme sami zvědaví, jak to zítra celé dopadne.

Známe předpokládané ceny a názvy nových iPhonů. Krom nich unikly i další fotky
Zdroj: Twitter (@VenyaGeskin1)
Domů
Sdílet
Diskuse